2.12.2017 klo 22:02
Uutinen

Raumalainen VMP-interior Oy Satakunnan Vuoden Yritys

Raumalainen VMP-interior Oy on palkittu Satakunnan Vuoden Yrittäjä –palkinnolla Satakunnan Yrittäjien Yrittäjägaalassa 2.12. Satakunnan ammattikorkeakoulun uudella kampuksella Porissa.

VMP-interior Oy on Veli-Matti Paulasaaren vuonna 1996 perustama yritys, joka tekee sisustussuunnittelua ja projektinjohtourakointia. Aluksi yrityksessä keskityttiin apteekkien ja sairaaloiden sisustus- ja tilasuunnitteluun. Vähitellen osaamista on laajennettu koko terveydenhuoltoalalle, kuten sairaaloiden lääkehuoltotilojen suunnitteluun ja lääkelogistiikan ja -turvallisuuden kehittämiseen. Samalla on kehitetty uudenlaisia myymäläratkaisuja sisustusalan trendejä seuraten.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja seuraamme aktiivisesti apteekkisuunnittelun ja sisustuksen trendejä ja lääkelainsäädännön uudistuksia. Alan arkipäivää ovat esteettömyys ja digitaalisuuden (esim. lääkerobotit, sormenjälkitunnistimet, mobiilisovellukset) huomioon ottaminen, sanoo toimitusjohtaja Veli-Matti Paulasaari.
Palvelu on muuttunut yhä enemmän kokonaisvaltaisten ratkaisujen suunnittelun suuntaan. Tarjoamme asiakkaalle ”avaimet käteen” -ratkaisuja: suunnittelussa käymme läpi koko palveluprosessin alkaen liiketilan sijainnista ja päätyen esim. apteekin asiakkaan käyntikokemukseen.

Yrityksen menestystekijöitä ovat olleet rohkeus ja ennakkoluulottomuus: tiimi ei tyydy helppoihin ratkaisuihin vaan toimii määrätietoisesti sen eteen, että tuotteet ja palvelut muokkautuvat tulevaisuuden erilaisiin tarpeisiin. Yrityksellä on voimakas halu kasvaa ja uudistua.

Vuoden Yrittäjän valinnassa kiinnitimme huomiota vahvaan kasvuun ja mielenkiintoiseen liikeideaan, jossa innovatiivisuus ja ideoiden toteuttaminen käytännössä toimivat erityisen hyvin. Yrityksessä on hallittu vahva kasvu ja sitä kautta tuloskehitys on pysynyt myös hyvänä. Yritys on toimialansa markkinajohtaja Suomessa, ja nyt aukeavat myös kansainväliset markkinat, toteaa toimitusjohtaja Markku Kivinen Satakunnan Yrittäjistä.

Ehdotuksen maakunnallisen Vuoden Yrittäjä -palkinnon saajaksi teki Rauman Yrittäjät.

Yrittäjäpalkintojen saajat päättää Satakunnan Yrittäjien palkintotoimikunta, johon kuuluvat puheenjohtajisto ja toimitusjohtaja.

VMP-interior valitiin myös Raumalla lokakuussa vuoden yritykseksi Rauman Yrittäjät -säätiön toimesta.

VMP:n sivuille tästä.

Lisätiedot:
Markku Kivinen, toimitusjohtaja, Satakunnan Yrittäjät, 050 377 8006, markku.kivinen@yrittajat.fi

Satakunnan Yrittäjät on noin 4 600 jäsenellään Satakunnan suurin elinkeinoelämän etujärjestö. Jäsenyritysten työllistävä vaikutus Satakunnassa on yli 24 000 henkilöä. Jäsenistä puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Järjestö muodostuu 24 paikallisyhdistyksestä, joissa toimii 300 aktiivista luottamushenkilöä. Tavoitteena on menestyvien yritysten ja yrittäjien määrän lisääntyminen ja yrittäjien taloudellisen ja sosiaalisen aseman kohentuminen. Lisätietoa: www.satakunnanyrittajat.fi.