26.1.2018 klo 13:32
Uutinen

Rakastunut Raumaan -kauppiaat järjestäytyi toimintavuoteen 2018

Rakastunut Raumaan -kauppiaat järjestäytyivät eilisessä kokouksessaan ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mattorauman yrittäjä Rialiisa Loutti. Toimintaa ohjaavan kaupan toimikunnan jäsenistössä tapahtui pieniä muutoksia, mutta ydinporukka pysyi samana. Rakastunut Raumaan -kauppiaat toimivat Rauman Yrittäjät ry:n suojissa ja jäseniä on lähes 100. Jäsenyritykset tunnistaa vaaleanpunaisesta sydänlogosta ovessa.

Puheenjohtajan terveiset

Puheenjohtajaksi valittu Rialiisa Loutti on ollut mukana Rakastunut Raumaan -toiminnassa lähes koko yrittäjäuransa ajan. Loutti aloitti Mattorauman kauppiaana noin 2,5 vuotta sitten. ”Alkavana yrittäjänä koin, että tarvitsen paljon tietoa. Olen aina ollut myös kiinnostunut tällaisesta toiminnasta, jossa pääsee yhdessä vaikuttamaan. On ollut hienoa tuntea tämän yhteenkuuluvuuden tunne kauppiaiden kesken, kun yhdessä puuhataan. Porukalla saadaan enemmän aikaan”, pohtii Loutti Rakastunut Raumaan -toimintaa. Puheenjohtajaksi valitseminen ei kuitenkaan ollut itsestäänselvyys. ”Aluksi ajattelin että ehdottomasti ei! Mutta pohdittuani asiaa, päätin ottaa haasteen vastaan. Tukena on myös muut kauppiaat, jotka tunnen ja joihin luotan. Vanha Rauma on niin rakas ja olen siitä huolissani. Tässä porukassa mietimme yhdessä keinoja sen elävöittämiseen”.

Puheenjohtajan työpariksi valittiin myös varapuheenjohtaja

Rakastunut Raumaan-toiminta valitsi vetäjäkseen Rialiisa Loutin Mattoraumasta. Loutti johtaa kaupantoimikuntaa, jonka muina jäseninä ovat; Anna Helkelä Kultasepänliike Helkelästä, Leena Kujansuu Kotivakasta, Jari Laine Jarin Kuvakaupasta, Ari Lehti Arisposta, Sakari Niskanen Popo Shoesta, Pekka Palmu Silmäoptikot Palmusta, Minna Sihvonen Shh Secretistä, Pirjo Lujala Fysioterapia Pirjo Lujalasta ja Johanna Närvä Sisustustalo Kodinonnesta. Närvä edustaa toimikunnassa Rauman Yrittäjien hallitusta. Pekka Palmu valittiin varapuheenjohtajaksi.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Sari Mantere 044-7532680
puheenjohtaja Rialiisa Loutti 08-8227700
tapahtumakoordinaattori Pauliina Tanttu 043-2113177