19.2.2018 klo 18:47
Uutinen

Yrittäjien omat treeniryhmät aloittavat

Rauman Yrittäjät panostaa jäsentensä hyvinvointiin ja tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kautta kaksi yrittäjille suunnattua treeniryhmää kevään aikana. Hyvinvointiin pureudutaan myös teemaillassa, joka on tiistaina 24.4.2018.

Wellness Friski ja Hyvinvoinnin Walimo tarjoavat kaksi erilaista treeniryhmää keväälle 2018. Tavoitteena on innostaa yrittäjiä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan ja hakemaan vastapainoa arjen työlle liikunnan avulla. Ryhmät ovat erilaisia sisällöltään ja niiden toivotaan houkuttelevan mahdollisiman monia liikkumisen pariin.

Hyvinvointiin pureudutaan 24.4. teemaillassa, joka järjestetään tänä vuonna Winnovan merenkulun tiloissa. Illan aiheena on palautuminen, jota ilman keho ei rentoudu ja rauhoitu. Kevyttä liikuntaa, ajankohtaista tietoa ja terveellistä iltapalaa tarjoavassa illassa on myös mahdollisuus pulahtaa kylmävesialtaaseen ja kuumiin löylyihin.

Ensimmäisenä ryhmistä starttaa Friskin Yrittäjäsoturit TFW. Training for warriors -harjoitusmetodia hyödyntävä treeniryhmä käynnistyy 5.3 ja kestää yhteensä kuusi viikkoa.

Toinen ryhmistä aloittaa huhtikuussa Hyvinvoinnin Walimolla. Tässä ryhmässä kokeillaan erilaisia liikuntalajeja oman kunnon mukaan.

Lisätiedot hyvinvointi-illasta ja treeniryhmistä löydät tapahtumakalenterista täältä.