Etsi

Järjestö

Yrittäjien oma lehti Osaava Rauma on ilmestynyt

Rauman Yrittäjät ry:n oma julkaisu Osaava Rauma 1/2018 on ilmestynyt. Osaava ilmestyy Sanomalehti Länsi-Suomen välissä neljä kertaa tänä vuonna. Julkaisun ulkoasua on uudistettu. Taitosta vastaa Marva Media ja sisällöstä yrittäjäjärjestö. Lehden tavoitteena on kertoa yrittämisestä yrittäjien suulla. Vuoden ensimmäiseen numeroon on saatu myös runsaasti jäsenyritysten mainoksia.

Osaava Rauma on yksi Marva Median ja Rauman Yrittäjät ry:n yhteistyön muodoista ja oma julkaisu on muodostunut tärkeäksi viestintätyökaluksi. Lehden sisältöön yritetään löytää ajankohtaisia yrityskuulumisia sekä näyttää yrittäjäjärjestön toiminnan monipuolisuus. 

Vuoden ensimmäisessä numerossa esittäytyvät Vuoden nuoret raumalaiset yrittäjät 2017, Koneurakointi Hallion veljekset Matias ja Juho. Heidät palkittiin syysjuhlassa, jossa Vuoden yritykseksi valittiin VMP-interior. Rakastunut Raumaan -kauppiaiden valitsema vuoden 2017 yrittäjä Rami Valo kertoo lehdessä miten kenkäliike on kulkenut suvussa jo pitkään. Kaupungin sydän, tori, esittäytyy myös Osaavassa Raumassa. Yrittäjän äänen tuo esiin hallituksemme uusi jäsen, Tuomas Soronen Sorcolorista. Kumppaneistamme esittäytyy Eurajoen Säästöpankki. 

Lehden pääset lukemaan myös tästä.