Etsi

Koulutus

Tärkeitä koulutuksia yrittäjille

Rauman Yrittäjät tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kanssa hyödyllisiä ja ajankohtaisia koulutuksia kevättalvella. Ensimmäisenä on vuorossa sote-uudistusta sivuava iltapäivä, jossa puhutaan palveluseteleistä. Puhujaksi tilaisuuteen on saatu mm. Suomen Yrittäjistä Susanna Kallama. Myöhemmin maaliskuussa puhutaan julkisista hankinnoista ja huhtikuussa koulututetaan jäseniä turvallisuuden pariin.

9.3.2018 oleva palvelusetelitilaisuus on avoin kaikille. Tilaisuuteen toivotaan tulevan myös kaupungin päättäjiä. Tilaisuuden tavoitteena on tuoda ajankohtaista tietoa sote-uudistuksesta sekä palvelusetelien roolista siinä. Keskustelua ovat virittämässä myös Rauman kaupungin asiantuntijat sekä yrittäjien edustaja. Palvelusetelitilaisuus on kaikille avoin, muista ilmoittautua tarjoilua varten! Tämä on osa Työpeili-hankkeen palveluseteli-kiertuetta ja se järjestetään yhteistyössä Rauman kaupungin ja yrittäjäjärjestön kanssa.

Rauman kaupungin tämän vuoden hankinnat ovat esittelyssä 19.3 olevassa tilaisuudessa kaupungintalolla. Mukana on myös Satakunnan Yrittäjien hankintaneuvoja Jarkko Koskinen, joka opastaa julkisissa hankinnoissa tarvittavan ESPD-lomakkeen täyttöön. Rauman kaupungin hankintatoimen kanssa yhdessä järjestettävä tilaisuus on myös kaikille avoin ja tähän toivotaan ilmoittautumisia. 

12.4.2018 Lähitapiola ja Turvatehdas kouluttavat yrittäjiä turvallisempaan työskentelyyn. Ohjelmassa on alkusammutusharjoitus sekä uhkaavista tilanteista selviäminen. Rauman Yrittäjät -säätiö tukee koulutuksen toteutumista ja ilta päättyy illalliseen. Turvallisuuskoulutus on vain jäsenille.

Lisätietoa ja ilmoittautumistiedot täältä