17.11.2018 klo 22:04
Uutinen

Leo Laine oy valittiin vuoden satakuntalaiseksi perheyritykseksi 2018

Satakunnan Yrittäjien 80 -vuotisgaalassa valittiin lauantaina 17.11.2018 Vuoden yrittäjäperheeksi Leo Laine oy. Lokareistaan tunnetussa yrityksessä on mukana jo kolmas polvi. Leon tytär Outi on toimitusjohtajana ja hänen molemmat lapsensa, Oona ja Hans Kallionpää ovat mukana yrityksen toiminnassa.

Satakunnan Yrittäjät on valinnut 80-vuotisjuhlavuotenaan maakunnallisten yrittäjäpalkintojen saajat. Palkinnot jaetaan Vuoden Yrittäjälle, Vuoden Yrittäjäperheelle sekä Vuoden Yksinyrittäjälle 80-vuotis juhlagaalassa lauantaina 17.11.2018.

Yrittäjäpalkinnoilla on pitkä historia. Vuoden Yrittäjä valitaan Satakunnassa nyt jo 42. kerran, Vuoden Yrittäjäperhe 30. kerran ja palkinnoista uusin, Vuoden Yksinyrittäjä jaetaan 4. kerran.

  • Satakunnassa on paljon palkitsemisen arvoista yrittäjyyttä ja joka vuosi palkintojen jakaminen on vuoden kohokohtia. Yrittäjyys ja uusien yritysten perustaminen on hyvässä vireessä ja nosteessa Satakunnassa ja siihen vaikuttaa tietenkin myös perinteisten yritysten jatkuvuus, Markku Kivinen avaa palkintojen taustaa.

Muovista jo kolmannessa polvessa – Laineen Yrittäjäperhe

Leo Laine Oy, pitkän linjan perheyritys Raumalta, tunnetaan periksiantamattomasta työstä asiakkaiden hyväksi ja alueen elinvoiman tärkeänä tekijänä.

Alun perin autojen lokareista tunnetun yrityksen tuotannossa lokarit ovat jääneet vähemmistöön, mutta uusia tuotteita luodaan maailman markkinoille asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Perheyhtiön sukupolvet ovat vahvasti sitoutuneita yritykseen, pitäen vahvimpana voimavaranaan myös sitoutunutta henkilökuntaa.

  • Leo Laineen aikanaan perustama yritys on onnistunut pitämään vahvan paikkansa kestävän muovin markkinoilla erilaisista murroksista huolimatta. Tämä on onnistunut uskomalla vahvaan laatuun sekä huolehtimalla vakaasta taloudesta ja yritystoiminnan ja tuotantolaitteiden jatkuvasta ylläpitämisestä ja kehittämisestä, Markku Kivinen perustelee yrittäjäperhe-palkinnon valintaa.

Rauman Yrittäjät ry onnittelee lämpimästi jäsenyritystään Leo Lokari oy:tä.