16.1.2019 klo 13:46
Uutinen

Rauman Yrittäjät järjestäytyi toimintavuoteen 2019

Rauman Yrittäjät ry järjestäytyi toimintavuoteen 2019. Yrittäjien tuore hallitus valitsi eilen varapuheenjohtajat ja työvaliokunnan tälle toimintakaudelle. Hallitukseen valittiin syksyllä neljä uutta jäsentä. Rauman Yrittäjät ry:n varapuheenjohtajistoon valittiin Harri Pettersson Rauman Tilataksipalvelu oy:stä ja Sami Haapanen Rauman Top Security Service oy:stä.

Hallituksen kokousia valmistelee työvaliokunta, johon valittiin puheenjohtajaksi Sami Haapanen ja jäseniksi Oona Kallionpää, OP Viljanen sekä Tiina Karenmaa-Virtanen.

Rauman Yrittäjä ry 2019:

Puheenjohtaja Antti Simula, RS-Rakennus oy

Hallitus (10 jäsentä)

Harri Pettersson, Rauman Tilataksipalvelu oy

Tuomas Soronen, Sorcolor oy

OP Viljanen, Rauman Konttorikonepalvelu oy

Heikki M. Nurmi, Rauman kaupungin yrityspalvelut

Kimmo Vainio Asianajotoimisto Heikkilä & Co:sta

Sami Haapanen, Rauman Top Security Service Oy

Tiina Karenmaa-Virtanen Hoitokoti Linnanneito Oy

Oona Kallionpää Leo Laine Oy

Jari-Pekka Akkanen J-P Computer oy

Satu Ravantti Hoivatiimi Alina/Rakasraum oy

Varajäsenet (2 jäsentä)

Seija Aronen FresCo Ravintolat oy

Minna Vilponen Asema Fysioterapia

Yrittäjiä kuunnellaan herkällä korvalla

Yhdistyksen tämän vuoden toiminnassa katsotaan ennen kaikkea jäseniin, mutta myös viestintään ja vaikuttamiseen. Jäsenmäärä on pysytellyt jo muutaman vuoden ajan samoissa lukemissa, joten nyt satsataan erityisesti jäsenhankintaan ja jäsenpysyvyyteen. Vuoden alussa jäsenmäärä oli 724. Jäsenhankintaan satsataan henkilökohtaisin kontaktein yrittäjiin.Laadukas toiminnan sisältö auttaa osaltaan jäsenhankinnassa mutta vaikuttaa myös jäsenpysyvyyteen. Hyväksi havaittuja tapahtumia ja toimintamuotoja kehitetään edelleen palvelemaan aiempaa paremmin jäsenkuntaa. Kevään isoin satsaus on Business Night in Rauma, joka kulkee tänä vuonna teemalla ”It’s a kind of magic – yrittäjissä on taikaa!”. BNIR on Brummissa 29.3, jolloin luvassa on Queenin musiikkia ja taikuuttaa ála Marko Poskiparta.

Viime vuonna käyntiin polkaistu osa-aikaisten ja sivutoimisten yrittäjien Kontaktikahvit ovat lunastaneet paikkansa tapahtumakalenterissa. Niistä poiki idea Yrittäjät goes pop up -tapahtumaan, joka saa jatkoa vuonna 2019.

Vaikuttamistyötä laajalla verkostolla

Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyksenä Rauman Yrittäjät on kuntatasolla mukana vaikuttamassa yrittäjyyteen ja yrittämisen toimintaedellytyksiin. Vahvaa vaikuttamistyötä jatketaan erityisesti tiiviillä yhteistyöllä Rauman kaupungin kanssa. Lisäksi työtä ovat tukemassa muut yhteistyökumppanit.

Viestinnässä käytössä on laajasti eri työkalut, joista sosiaalisen median osuus on koko ajan kasvanut. Näiden ja nettisivujen lisäksi tuotetaan Radio Ramonan kanssa kerran kuukaudessa Yrittäjäuutiset, jonka lukijana toimii jäsenyrittäjä. Marva Median kanssa toteutetaan pidettyä Osaava Rauma – tiedotuslehteä, joka tänä vuonna ilmestyy neljä kertaa.

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja Sari Pettersson 044-7532680

puheenjohtaja Antti Simula 0500-5913396

Rauman Yrittäjät on olemassa jäsenyrityksiämme ja näissä yrityksissä toimivia yrittäjiä varten. Toimimme heidän äänitorvena paikallisessa yrittämistä koskevassa päätöksenteossa sekä ajamme heidän etuaan. Toimintamme missio on parantaa yrittämisen toimintaedellytyksiä ja yrittäjien asemaa. Teemme yhteistyötä lukuisten sidosryhmien, mm. Rauman kaupungin, alueen oppilaitosten ja muiden yrittäjäjärjestötahojen kanssa. Yhdistyksessämme on jäseniä n. 724.