Etsi

Järjestö

Jäsenetuja jäsenkortilla

Rauman Yrittäjät ry:n jäsenedut laajenivat entistä paremmaksi. Nyt saat jäsenkortilla alennusta Raumalla yhdestä K-Supermarketista, kolmesta K-Marketista, K-Raudasta, Intersportista ja Citymarketista.

Paperista jäsenkorttia tai mobiilikorttia näyttämällä saat alennuksia seuraavasti:

- K-Citymarket Rauma, K-Supermarket Arena ja K-market Lapinpata , K-Market Uotila ja K-market Monnankatu 5%:n alennus

- Intersport Rauma 10% alennus

- K-Rauta Rauma 10% alennus (ostot eivät kerrytä plussapisteitä, koskee vain normaalihintaisia varastotuotteita, ei koske nettohintaisia tuotteita. Jäsenedun voit varmistaa kassalta)

Etu ei koske K-plussatarjouksia, äidinmaitokorvikkeita, tupakka-, alkoholi-,  nikotiini-, pantti-, Postin ja Veikkauksen tuotteita, tuotemaisia palveluita ja polttonesteitä. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Kassalla tulee ajoissa näyttää Suomen Yrittäjien vuoden 2019 voimassa olevaa jäsenkorttia, alennusta ei myönnetä jälkikäteen. Muista käyttää myös plussakorttia.

Nämä yritykset ovat jäsenyrittäjiämme ja haluavat tarjota jäsenillemme alennuksia. 

Katso myös muut Satakunnan alueen k-jäsenetuyritykset tästä

Mobiilijäsenkortin saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta (playkauppa/app store) hakusanalla Suomen Yrittäjät. Mobiilikortin rekisteröitymiseen tarvitset jäsennumeroa ja sähköpostiosoitetta. Mobiilikortilta näet alueelliset (Satakunta) ja valtakunnalliset jäsenedut sekä näet tuoreimmat uutiset.

Katso muut Rauman Yrittäjät ry:n jäsenedut täältä.

Lännen Omavoiman jäsenetuna on Yrittäjäspot- sähkösopimus. Kahden vuoden määräaikaisia yrittäjähintaisia sähkösopimuksia tehdään taas syksyllä 2019. 

 

Käytä jäsenkorttiasi ja ota edut haltuun!