1.10.2019 klo 08:42
Uutinen

Syysjuhlissa palkitaan yrittäjiä

Syyskuussa ilmestyneessä Osaavassa Raumassa puheenjohtajat Antti Simula ja Merja Loutti houkuttelevat jäseniään ja yhteistyökumppaneitaan yhteisiin juhliin. Rauman Yrittäjät ja Rauman Yrittäjänaiset juhlivat ensimmäistä kertaa yhdessä Syysjuhlissa. 12.10.2019 Juhlahovissa olevassa tilaisuudessa palkitaan Vuoden Yrittäjä, Vuoden Yksinyrittäjä, Vuoden Nuori yrittäjä sekä Vuoden Yrittäjänainen. Ilmoittautuminen juhliin päättyy 6.10.2019.

Puheenjohtajat Antti Simula ja Merja Loutti Rauman Yrittäjistä ja Yrittäjänaisista ovat olleet molemmat mukana suunnittelemassa juhlia. ”Meillä on ollut oikein erikseen nimetty hupitoimikunta miettimässä miten juhlista tulisi kaikin puolin hauskat, rennot ja houkuttelevat”, kertoo Antti ja lisää pilke silmäkulmassa: ”Hyvä siellä on ollut juoda naisten kanssa kaffetta, kokouksia olisi voinut olla enemmänkin”.

Yrittäjänaiset mukana

Rauman Yrittäjänaiset pohtivat pitkään järjestääkö omat juhlansa vai lähteäkö yrittäjäjärjestön matkaan. ”Sari yrittäjien toimistolta sitä on useamman kerran meiltä kysynyt. Viime talvena ajatus sitten kypsyi hallituksessa ja päätimme kokeilla jotain erilaista”, kertoo Merja Loutti. ”Hyvillä fiiliksillä lokakuun tapahtumaa odotellaan. Aiemmin naisten juhlat ovat olleet vain jäsenille, mutta nyt saa ottaa avecin mukaan, joten tanssittajiakin pitäisi olla”, hymyilee Merja. ”Ihan varmasti”, lupailee Anttikin.

Juhlissa palkitaan yrittäjiä

Syysjuhlilla on pitkät perinteet ja osa ohjelmaa on ollut yrittäjien palkitseminen. Rauman Yrittäjät -säätiö valitsee vuoden yrityksen, Rauman Yrittäjät Vuoden nuoren yrittäjän ja ensimmäistä kertaa myös Vuoden yksinyrittäjän. Vuoden Yrittäjänaisen valinnasta vastaa puolestaan Rauman Yrittäjänaiset. ”Nämä palkitsemiset ovat tärkeitä motivaattoreita. Jos toiset yrittäjät ovat halunneet kunnioittaa sinua tällaisella valinnalla, on se tottakai hieno juttu”, perustelee Antti Simula. ”Tällaiset huomionosoitukset toivottavasti kannustavat, toimivat esimerkkinä muille ja antavat potkua tulevalle”, pohtii puolestaan Merja Loutti.

Onko tällaiselle kerran vuodessa olevalle juhlavammalle tilaisuudelle vielä tilausta? ”Kyllä ehdottomasti. Kerran vuodessa voi vähän juhlavammissa puitteissa viihtyä ja verkostoitua. Yksin kun yrittää, on kiva nähdä muitakin”, kertoo Merja. ”Vaikka juhlista onkin kyse, ei pidä ajatella näiden olevan jäykät pönötysjuhlat. Alussa palkitsemiset tuovat tiettyä arvokkuutta, mutta sitten voidaankin jo rentoutua ja vaihtaa viihteelle. Hauskaa yhdessäoloa, sellaista on tavoitteena”, jatkaa Antti.

Ei stressiä pukeutumisesta

Juhlapaikkana toimii tällä kertaa Juhlahovi. Tärkein asia illassa on puheenjohtajien lupaama yhdessäolo. ”Erityistä ohjelmanumeroa emme ole varanneet. Palkitsemisten jälkeen syödään hyvin herkullisesta noutopöydästä ja sitten lavalle astuu loistavaa musiikkia soittava Stonewalls”, valaisee illan kulkua Antti. ”Pöytiin jaetaan keskustelun herättämiseksi kortit, joiden avulla voi uusia tuttavuuksia jututtaa, eli kannustamme näin kaikkia verkostoitumaan”, lisää Merja.

Kumpikin puheenjohtajista haluaa korostaa, että pukeutumisesta ei tarvitse ottaa stressiä. Parhaaksi katsomansa juhlapukeutuminen kelpaa ja halutessaan saa laittaa kunniamerkit rintaan. ”Asu vapaa mutta pakollinen. Tule sellaisissa vaatteissa, joissa itse haluat juhlia. Ja tottakai jos on kunnia- ja arvomerkkejä saanut, kannattaa ne ilman muuta laittaa ylle. Ei näitä tilaisuuksia liian usein ole”, kannustaa Rauman Yrittäjien puheenjohtaja Antti Simula.

kutsun löydät täältä: PDF iconyrittajat_syyskutsu_19_v3.pdf

SYYSJUHLIIN OVAT TERVETULLEITA KAIKKI YRITTÄJÄT AVECEINEEN SEKÄ YHTEISTYÖKUMPPANIT. Liput 55e/kpl. Lippuvaraukset 6.10.2019, Ilmoittaudu tästä

Osaava Rauma 3/2019 löytyy sähköisenä täältä.