Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etsi

Järjestö

Hallituspesti kiinnosti jäseniä

Rauman Yrittäjät ry kokoontui tänään syyskokoukseen Muottituote oy:n tiloihin. Kokouksen puheenjohtajana toimi hallintojohtaja Sari Salo Rauman Kaupungilta. Ensi vuoden luottamushenkilövalinnasta käytiin kutkuttavan jännittävä äänestys, jota kokouksen puheenjohtaja Salo kuvaili sanomalla ”Tämähän on jännittävämpää kuin kaupunginhallituksen kokoukset”.

Rauman Yrittäjät ry:n on sinnitellyt jäsenmäärällään 730:n tuntumassa muutaman vuoden ajan. Jäsenpysyvyys ja uusien jäsenten hankinta korostuvat ensi vuoden toiminnassa. Näihin pureudutaan kohtaamalla jäseniä yrityskierroksilla sekä kohdennetuilla tapahtumilla.

Hallituksen tänä vuonna aloittamia vierailuja jäsenyrityksissä on tarkoitus jatkaa ja kerätä näin kentältä ensi käden tietoa yrittäjien tilanteesta, sekä odotuksia yhdistyksen toiminnan suhteen. Toimintaa ja tapahtumia pyritään viilaamaan kohderyhmittäin ja tarjoamaan tilaisuuksia esim. yrityksen alan ja koon mukaan. Edelleen kalenterista löytyy myös kaikille yhteisiä tapahtumia, mm. Business Night in Rauma maaliskuussa ja Syysjuhlat lokakuussa.

KAHVILLE PÄÄTTÄJIEN KANSSA

Uutena avauksena tapahtumakalenteriin tulee Kahvit Kansanedustajan kanssa -konsepti, johon idea saatiin kansanedustaja Matias Marttiselta. ”Tapaan työssäni säännöllisesti yrittäjiä ja vien heidän viestiä eteenpäin eduskunnassa. Yksinyrittäjien määrä kasvaa ja koen, että heidän äänensä ei ole kuulunut riittävästi päätöksenteossa. Siksi halusin tällä kertaa tavata nimenomaan yksinyrittäjiä ja kuulla mitä he toivovat”, valaisee Marttinen ideansa taustaa. Kahvittelun ensimmäisen osan avaa 2.12. Matias Marttinen kohderyhmänään yksinyrittäjät. Kansanedustaja Kristiina Salosen kanssa pääsevät kahville sosiaali- ja terveysalan yrittäjät tammikuussa ja kansanedustaja Eeva Kallin kanssa puolestaan rakennus- ja teollisuusalan yrittäjät helmikuussa.

RAUMAAN RAKASTUNEITA ENTISTÄ ENEMMÄN.

Rakastunut Raumaan -toiminnassa panostetaan oman sydänbrändin vahvistamiseen ja sen tunnettuvuuden lisäämiseen sekä tehostetaan digitaalisia markkinointikanavia. Jäsenyyden toivotaan houkuttelevan entistä useampia toimijoita, kun ensi vuoden aikana otetaan vyöhykemallinen jäsenmaksu. Tällä tavoin pyritään luomaan toiminta houkuttelevaksi kaikille yrityksen sijainnista riippumatta. Jouluun on satsattua jo tänä vuonna aiempia vuosia huomattavasti enemmän ja samoilla linjoilla jatketaan Rakastunut Raumaan -toiminnassa vuonna 2020.

HALLITUSJÄSENTEN VALINNASSA NÄHTIIN KUTKUTTAVA JÄNNITYSNÄYTELMÄ

Rauman Yrittäjät ry:n vuosikokouksessa valittiin jatkokaudelle puheenjohtajaksi Antti Simula.  

Puheenjohtaja ja varajäsenet valitaan aina yhdeksi vuodeksi ja muut hallitusjäsenet kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Rauman Yrittäjät ry:n hallituspesti on kiinnostanut ilahduttavasti jo useamman vuoden ja luottamushenkilöiden valinta on tehty vaaleilla. Tänä vuonna ehdokkaita ilmoittautui kaikkiaan kahdeksan (8), joista erovuoroisten jäsenten tilalle valittiin viisi jäsentä. Vaaleilla ei päästy suoraan tulokseen, vaan viimeisin jäsen valittiin arvalla äänten mennessä tasan. Valituksi vaalissa tulivat: OP Viljanen, Mika Heino, Minna Vilponen, Johanna Pusa ja Risto Reivolahti. Uusia nimiä ovat Heino, Pusa ja Reivolahti. Viljanen on ollut hallituksessa vuodesta 1998 ja Vilponen vuodesta 2019.

Hallituksen jäsenistä viisi ei ollut erovuorossa ja he ovat: Sami Haapanen, Kimmo Vainio, Tiina Karenmaa-Virtanen, Oona Kallionpää ja Jari-Pekka Akkanen.

Varajäsenistä käytiin myös vaali, jolloin valituksi tulivat Seija Aronen ja Riikka Lehtinen.

Hallituksessa on nyt ensimmäistä kertaa Rauman kaupunginhallituksen nimeämä asiantuntijajäsen – aiemmin kaupungin edustaja on valittu muiden hallitusehdokkaiden joukosta. Heikki M. Nurmi kaupunkikehityksestä on edustanut hallituksessa jo 8 vuotta ja jatkaa näin pestissään Rauman kaupunginhallituksen nimeämänä asiantuntijana.

 

Rauman Yrittäjä ry 2020:

Puheenjohtaja Antti Simula, RS-Rakennus oy

 

Hallitus (10 jäsentä)

Kimmo Vainio Asianajotoimisto Heikkilä & Co

Sami Haapanen, Rauman Top Security Service Oy

Tiina Karenmaa-Virtanen Hoitokoti Linnanneito Oy

Oona Kallionpää Leo Laine Oy

Jari-Pekka Akkanen J-P Computer oy

OP Viljanen Rauman Konttoripalvelu oy

Mika Heino T:mi Mika myy

Minna Vilponen Asema Fysioterapia

Johanna Pusa Sinisaaren Autogrilli

Risto Reivolahti Rauman Sähkö- ja Teleasennus oy

Varajäsenet (2 jäsentä)

Riikka Lehtinen Tilitoimisto Finansia ky

Seija Aronen Fresco Ravintolat oy

Asiantuntijajäsen

Heikki M. Nurmi, Rauman kaupunki

 

Rauman Yrittäjät ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2020PDF icontoimintasuunnitelma_2020.pdf

Rakastunut Raumaan toimintasuunnitelma vuodelle 2020PDF icon2020_rr_toimintasuunnitelma.pdf

 

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Sari Pettersson 044-7532680

puheenjohtaja Antti Simula 0500-591339

 

Rauman Yrittäjät ry on noin 730 raumalaisen yrityksen etuja ja yhteistoimintaa edistävä yhdistys, jonka toiminnan ohjenuorina ovat rohkeus, uusiutumiskyky ja luotettavuus. Yhdistys perustettiin 1936 ja vuonna 2016 se juhli 80-vuotista taivaltaan. Rauman Yrittäjät ry on yksi Satakunnan Yrittäjät -aluejärjestön 26 paikallisyhdistyksestä ja maakunnassa toiseksi suurin paikallistoimija. Jäsenistömme koostu