Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Yrittäjät goes pop up tulee taas

Vuosi sitten ensimmäistä kertaa kokeiltu yrittäjäjärjestön oma pop up -tilaisuus saa jatkoa. Viime vuonna nopealla aikataululla polkaistu yhteismyyntitapahtuma otettiin niin menestyksekkäästi vastaan, että tänä jouluna kokeillaan samaa. Tilat ovat nyt eri – Yrittäjät Goes Pop up levittäytyy Kauppakeskus Wänniin yhden viikonlopun ajaksi. Raumalaisten yritysten seuraksi popuppiin liittyy nyt myös Reima.

Rauman Yrittäjät ry:n jäsenistöstä osallistujia löytyi nyt kaikkiaan 13  – saman verran kuin vuosi sitten. Tapahtuman tavoitteena on koota yhteen pieniä yrityksiä, jotka haluavat tarjota kuluttajille hyvän tilaisuuden ostaa joululahjat saman katon alta. Moni mukana oleva yritys on sellainen, ettei sillä ole vakituista myymälää tai myyntipistettä. ”Yksittäisen yrityksen voi olla haastavaa tavoittaa kuluttajia kasvotusten – kaikilla ei ole mahdollisuutta omaan kivijalkakauppaan. Yrittäjien oma pop up -tilaisuus tuo yrittäjät yhteen ja luo näin houkuttelevan tapahtuman myös joululahjoja ostaville”, kertoo tapahtuman taustasta yrittäjien toiminnanjohtaja Sari Pettersson. Useammalla mukaan lähtevällä yrityksellä on verkkokauppa, mutta livenä myyminen on erilainen kokemus myös yrittäjälle itselleen. ”Toinen tärkeä ajatus tapahtumassa on saattaa yhteen sivutoimisia tai yksin toimivia yrittäjiä. Viikonloppu yhdessä muiden yrittäjien kanssa tuo samalla kaivattua vertaistukea”, jatkaa Pettersson ja myöntää tapahtuman toimivan myös yhtenä jäsenhankintakeinona.

POPUPISSA ESILLÄ RAUMALAISTA OSAAMISTA

Myynnissä on tällä kertaa mm. koruja, kosmetiikkaa pienoismalleja, vaatteita, leipomotuotteita ja lahjakorttimyyntiä hyvinvointialalle. Töitään esittelevät tilaisuudessa myös valokuvaaja, puuseppä sekä ääni- ja valotekniikkayritys.

Mukana olevat yritykset: ElonKuvaus, harrasteet.fi, Hoitohuone Sole, Ketunleipä, Kunto-Rauma, Mixa, Muotoiluhuone Tuokio, Pipokorut, Puusuti, Rauman Hiuspiste, Raum Rome Paris, Raumari ja Rosa Graf. Raumalaisten yritysten lisäksi mukana myös lastenvaateita myyvä Reima.

 

Yrittäjät Goes Pop up on auki Wännissä seuraavasti:

Perjantaina 13.12 klo 10-20

Lauantaina 14.12 klo 10-15

Sunnuntaina 15.12 klo 11-15

 

Lisätietoa: Sari Pettersson, 044-7532680

Rauman Yrittäjät ry on noin 730 raumalaisen yrityksen etuja ja yhteistoimintaa edistävä yhdistys, jonka toiminnan ohjenuorina ovat rohkeus, uusiutumiskyky ja luotettavuus. Yhdistys perustettiin 1936 ja vuonna 2016 se juhli 80-vuotista taivaltaan. Rauman Yrittäjät ry on yksi Satakunnan Yrittäjät -aluejärjestön 26 paikallisyhdistyksestä ja maakunnassa toiseksi suurin paikallistoimija. Jäsenistömme koostuu suurimmaksi osaksi mikro- ja pk-yrityksistä.