Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Vuosi 2019 oli aktiivinen ja toiminnan täyteinen. Rauman Yrittäjät ry toivottaa jäsenilleen, kannatusjäsenilleen, yhteistyökumppaneilleen ja tukijoilleen hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta! Toimisto on kiinni aatonaatosta loppiaiseen.

Vuonna 2019 riitti tapahtumia

Vuosi 2019 lähenee loppuuan - tämä vuosi on ollut toiminnan täyteinen kaikilla järjestömme tasoilla. Jäsenmäärämme kehittyi positiivisesti ollen tänään 733. Yrittäjien eläköityessä ja yritysten lopettaessa on tärkeää huolehtia sekä jäsenpysyvyydestä että uusjäsenhankinnasta. Näihin olemme yrittäneet kiinnittää huomiota mm. kehittämällä tapahtumiemme sisältöä ja kuuntelemalla herkällä korvalla teitä, jäseniä.

Tapahtumia kertyi meidän järjestämänä 37 vuoden 2019 aikana. Alkuvuodesta organisoitiin eduskuntavaaleihin liittyvä yrittäjähenkinen paneelikeskustelu, koulutuksia järjestettiin alkusammutuksesta, some-markkinoinnista, yrittäjän sosiaaliturvasta, työsuhdeasioista, yrityskaupoista ja taloushallinnosta. Yksinyrittäjien/sivutoimisten yrittäjien kontaktikahvit järjestettin kolme kertaa. Lisäksi organistoitiin yrityskummeille tapaamisia ja järjestetiin keskustan kaavoitukseen ja kauppakeskushankkeeseen liittyen workshop-tilaisuudet.  Sosiaali- ja terveysalan yrittäjät kutsuttiin koolle kaksi kertaa. Kahville kansanedustajan kanssa - tapahtumat aloitettiin joulukuun alussa ja ne jatkuvat myös ensi vuonna.  Viihteellisempää osastoa edustavat kevään suurtapahtuma Business Night in Rauma, elokuun Yrittäjäblues, saunailta & aamusauna, Yrittäjägolf, syyskuun teatteri-ilta ja lokakuun huippusuosion saanut Syysjuhlat. 

Omien tapahtumien lisäksi tulevat Satakunnan Yrittäjien kanssa yhdessä järjestetyt tapahtumat Raumalla. Lisäksi yhdistyksemme jäseniä ja henkilökuntaa on osallistunut vuoden aikana aluejärjestön ja Suomen Yrittäjien tapahtumiin. Rakastunut Raumaan -toiminnassa keskityttiin lähinnä kuluttajille suunnattuihin tapahtumiin. Yhteensä toimistomme on huhkinut kasaan tänä vuonna 89 tapahtumaa Rauman Yrittäjien ja Rakastunut Raumaan -toiminnan alla. 

Viestinnässä yrittäjät esillä

Viestinnän saralla jatkoimme tuttuja latuja: Osaava Rauma ilmestyi sanomalehti Länsi-Suomen välissä neljä kertaa (lehti on luettavissa sähköisesti nettisivuiltamme täältä.) Jatkoimme yhteistyötä myös Radio Ramonan kanssa ja yrittäjäjäsenten lukemia Yrittäjäuutisia kuultiin kaksi kertaa kuukaudessa. Nettisivumme toimivat tärkeänä viestikanavana ja sen tapahtumakalenterin toivotaan olevan jäsenten aktiviisessa käytössä. Sosiaalisen median kanavista käytössä ovat aktiivisesti Facebook ja Instagram. Yhdistyksemme on halunnut tuoda esille jäsenyrityksiä ja heidän tarinoitaan viestinnässä.

Jäsenyritysten kuulumiset ovat myös tärkeitä - tämän vuoksi hallitus jalkautui kesän korvalla yrityksiin keräten palautetta ja ajankohtaisia aiheita kentältä. Tämä jatkuu myös ensi vuonna. 

Etujen ajaminen ja vaikuttamistyö toiminnan keskiössä

Rauman Yrittäjien tärkein yhteistyökumppani kaikessa toiminnassa on Rauman kaupunki. Tämä näkyy mm. vaikuttamistyössä. Yhdistyksemme edustaja on ollut mukana mm. elinkeinoneuvottelukunnassa, hankintafoorumissa ja keskustan kehittämisryhmässä. Hallituksemme on osallistunut keskustelutilaisuuksin yhdessä kaupunginhallituksen kanssa. Kaupungin edustaja on ollut mukana sekä yrittäjäyhdistyksen hallituksessa että Rakastunut Raumaan -kaupantoimikunnassa. Olemme toimineet viestinviejänä sekä yksittäisten jäsenyrittäjien että yrittäjäryhmien palautteille koskien kaupunkia ja päätöksentekoa. 

 

Suomen Yrittäjien vaikuttamistyön tuloksista pääset lukemaan täältä. 

 

Rauman Yrittäjät ry kiittää kaikkia hteistyökumppaneita, kannatusjäseniä ja tukijoita, jotka olette omalla panoksellanne auttaneet ja mahdollistaneet toimintamme.

Lämmin kiitos myös sinulle jäsen - sinä olet meille tärkeä.

 

 Suurta jäsenkyselyä emme toteuta alkuvuodesta, mutta voit lähettää palautetta (myös nimettömästi) palautelomakkeen kautta. 

 

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2020!

Toimistomme on suljettu 20.12.2019 - 6.1.2020 välisen ajan.