Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kahville kansanedustajan kanssa

Yrittäjillä on mahdollisuus tavata valtakunnan päättäjiä aamukahvien merkeissä. Alueen kansanedustajat tapaavat eri alojen yrittäjiä ja vastaavat ajankohtaisiin kysymyksiin. Joulukuussa yksinyrittäjät keskustelivat Matias Marttisen kanssa, tammikuussa sosiaali- ja terveysalan yrittäjät tapaavat Kristiina Salosen ja helmikuussa rakennus- ja teollisuusalan yrittäjät istuvat alas Eeva Kallin kanssa. Vaikka aamukahvit on kohdennettu tietyn alan yrittäjille, ovat kaikki tervetulleita mukaan.

Kahvit Kansanedustajan kanssa -konseptiin idea saatiin kansanedustaja Matias Marttiselta. ”Tapaan työssäni säännöllisesti yrittäjiä ja vien heidän viestiä eteenpäin eduskunnassa. Yksinyrittäjien määrä kasvaa ja koen, että heidän äänensä ei ole kuulunut riittävästi päätöksenteossa. Siksi halusin tällä kertaa tavata nimenomaan yksinyrittäjiä ja kuulla mitä he toivovat”, valaisee Marttinen ideansa taustaa.  Matias Marttisen kohderyhmänä on ollut  yksinyrittäjät ja joulukuun kahveilla sovittiin, että keväällä järjestetään uusi tapaaminen .

Kansanedustaja Kristiina Salosen kanssa pääsevät kahville sosiaali- ja terveysalan yrittäjät tammikuussa ja kansanedustaja Eeva Kallin kanssa puolestaan rakennus- ja teollisuusalan yrittäjät helmikuussa.

Tilaisuudet ovat seuraavasti:

- Sosiaali- ja terveysalan yrittäjät:  keskiviikkona 15.1.2020 klo 8.30- kansanedustaja Kristiina Salonen. Säästöpankin kokoustilat. 

- Rakennus- ja teollisuualan yrittäjät: maanantaina 17.2.2020 klo 8- kansanedustaja Eeva Kalli, paikka Ravintola Etappi 22, alasali. 

- Yksinyrittäjät: maanantaina 27.4.2020 kansanedustaja Matias Marttinen, paikka Cafe Sali.