Etsi

Yrittäjyys

Business Night tarjoaa verkostoitumisillan kaikille

Rauman Yrittäjät tarjoaa yhdessä yhteistyökumppanien kanssa kolmatta kertaa viihteellisen verkostoitumisillan yrittäjille ja yrittäjien ystäville. Maaliskuun perjantai-ilta tarjoaa kaikille mahdollisuuden verkostoitua, tavata uusia kasvoja ja pitää hauskaa yrittäjähenkisessä illassa. Business night in Rauma 27.3.2020 Kulttuurikuppila Brummissa. Osta lippusi ajoissa - kahtena aiempana vuonna liput on myyty loppuun.

Rauman Yrittäjien kevään suurin tapahtuma on Business NIght in Rauma, joka levittäytyy Kulttuurikuppila Brummiin maaliskuun viimeisenä perjantaina. Yrittäjät ovat kaivanneet verkostoitumistapahtumia, joissa voisi kohdata helposti uusia kasvoja ja pitää samalla lystiä. Business night syntyi kentän toiveesta ja kahtena aikaisempana vuotena tapahtuma on ollut niin  suosittu, että liput on myyty loppuun. Tapahtuma on avoin kaikille verkostoitumisesta kiinnostuneille, niin yrittäjäjärjestön jäsenille, muille yrittäjille, yrittäjien ystäville tai kelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle. Lipun hinta on 25 ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Liput ovat myynnissä jo nyt - klikkaa linkin taakse omat yhteytosi ja varmista paikkasi tapahtumassa.

AIkaisempina vuosina verkostoitumiseen on toivottu ohjattua ohjelmaa ja tänä vuona tähän satsattu. Tapahtuman teema on risteily - risteilyisäntänä toimiva näyttelijä-laulaja Lauri Ketonen ohjaa illan kulkua yhdessä risteilyemäntä Janina Soinrannan kanssa. Osallistujilta kysytään jo ilmoittautumisvaiheessa verkostoitumiseen liittyviä kysymyksiä - kukin voi täyttää tietoihin mitä on tarjoamassa muille ja mitä on itse etsimässä. Toiveiden mukaan osallistujalista jaetaan kaikille ilmoittautuneille verkostoitumisen helpottamiseksi. Illan aikana on mahdollista testata myös tärkeää myyntipuhetta - miten kerrot lyhyesti ja napakasti asiakkaillesi yrityksesi vahvuudet ja palvelut. Myyntipuhe, pichaus, on mahdollista esittää ohjatusti karaokelavalla. Loppuillasta karaokelava aukeaa toki myös sitä itsesään varten ja mikin varteen pääsevät laulamaan kaikki halukkaat.

Verkostoitumisen lisäksi ilta tarjoaa hyvää ruokaa, musiikkia, viihdettä ja virkistäytymistä. Brummin yksityistilaisuus päättyy klo 21, jolloin ovet aukevat myös muille. 

Business Night in Rauma perjantaina 27.3.2020 klo 18-21. Liput 25e/kpl.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumiset tätä kautta. 

Yhteistyössä: 

Matkapojat, TopTeam, Asuntokauppa Fajanssi, Nordea, Tilitoimisto HTT, Radio Ramona, Viking Line ja Viestintäosakeyhtiö Bonde.