Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Osaava Rauma kertoo jäsenyrityksistä

Vuoden 2020 ensimmäinen Osaava Rauma on ilmestynyt. Uudistunut lehti on saanut lisää sivuja kylkeensä ja on nyt irrotettava liite Sanomalehti Länsi-Suomen välissä. Lue Osaavasta esimerkiksi miten suurimman jäsenyrityksemme Kivikylän Kotipalvaamon toimitusjohtaja Jari Laihonen rentoutuu vapaalla ja millä mielellä kohta 30 vuotta Vanhassa Raumassa yrittänyt Hilsu avaa ovensa asiakkaille. Lehti on luettavissa ls24.fi -sivuilta tai pdf-tiedostona.

Rauman Yrittäjien toimittama Osaava Rauma kertoo yrittäjyydestä, jäsenyrityksistä ja yhdistyksen toiminnasta muille raumalaisille. Pitkään jatkunut yhteistyö Sanomalehti Länsi-Suomen kanssa mahdollistaa oman lehden julkaisun. Lehti uudistui tänä vuonna ja samalla sisältö kasvoi kahdeksaan sivuun. 

Tässä makupaloja lehdestä: 

Hillevi "Hilsu" Virtanen on yrittänyt Vanhassa Raumassa jo kohta 30 vuotta. Asiakaiden kanssa jaetaan arjen ilot ja surut. Vuosien saatossa asiakkaista on tullut hyviä ystäviä.

Työpaikalla tutustuneet Lauri Heino ja Lauri Isberg päättivät ryhtyä yrittäjäksi noin vuosi sitten ja perustivat kuivajääpuhallukseen erikoistuneen yrityksen LHC-Servicen.

 

Rauman Yrittäjät ja Rauman kaupunki ovat tehneet yhteistyötä kaupungin elinvoimaisuuden eteen jo 2000-luvun alusta asti. Yhteistyön muodot ovat moninaiset ja tavoitteena on, että siitä hyötyy koko elinkeinoelämä ja kuntalaiset. 

 

Huomaa lehden lopusta ajankohtaiset tapahtumat.

 

Lehden voit lukea täältä. 

PDF-tiedostona lehti löytyy tästä: PDF iconosaava_rauma_1_2020_uusi.pdf