Etsi

Emergency banner

Järjestö

Vinkkejä viestintään ja työskentelyyn poikkeusaikana

Koronan luomat poikkeusolot vaativat uudenlaisia viestintä- ja työskentelytapoja. Olemme koonneet tähän uutiset vinkkejä ja linkkejä avuksesi.

Apua etätyöskentelyyn

Microsoft, Yrittäjien valtakunnallinen kumppani Elisa ja Suomen Yrittäjät tarjoavat pk-yrittäjille Microsoftin Teams -ratkaisun veloituksetta käyttöön. Microsoft Teams on pk-yrittäjien käytettävissä veloituksetta kuuden kuukauden ajan. Lisätietoa täältä 

 

Koulutuksia ja webinaareja

MItä koronan jälkeen -webinaarisarjan tallenteet on katsottavissa täältä. 

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan webinaari-tilaisuuksia yrittäjille mm. vertaistuen saamiseksi. Lisätietoa tapahtumakalenteristamme.

Suomen Yrittäjien koronaan liittyvät koulutustallenteet löydät täältä. 

 

Vinkkejä viestintään 

Joko olet mukana raumalaisten yhteisessä verkkokaupassa? Sivun löydät täältä. 

Rauman yrittäjien facebookissa löytyy Mainoskatko! -julkaisu, jossa voit mainostaa oman yrityksesi toimintaa, palveluita ja tuotteita. Mainoskatko on avoin kaikille. Mukana yhteistyössä Rauman Kaupunki ja Rauman Kauppakamari. Rauman yrittäjien fb-sivut löydät täältä.

Facebookissa on Sanomalehti Länsi-Suomen Koronahelppi-ryhmä on kaikille avoin, sen löydät täältä. Facebookissa on #yhdessäOlemmeRauma -ryhmän, jossa jaetaan vinkkejä ja ajatuksia poikkeusajasta selviämiseen. Ryhmän löydät täältä.

Haluatko näkyä Rauman Yrittäjien Instagram- tai Facebook-tarinassa? 

 - Tee yrityksesi instagramtilin tarinaan julkaisu 

- Tägää tarinaan Rauman Yrittäjät ylhäältä oikealta @mention -työkalua käyttäen. 

Onko instagram uusi työkalu - tutustu aiheeseen täältä. 

 

Voit jakaa sosiaalisessa mediassa oheisiä kuvia. Käytä mukana #ostapieneltä @suomenyrittäjät @raumanyrittäjät -merkintöjä