Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Rauman Yrittäjien uusi viestintä- ja tapahtumakoordinaattori työn touhussa uudella toimistolla

Rauman Yrittäjissä lokakuun alussa työt aloittanut Heidi Ahvenainen pääsi heti työntouhuun, kun yhdistyksen toimisto muutti uuteen osoitteeseen Kalatori 1. Heidi työskentelee Outi Lehtorinteen vanhempainvapaan sijaisena syksyyn 2021.

Heidi on lähtöisin yrittäjäperheestä Pirkanmaalta ja päätynyt Raumalle monen mutkan kautta. Heidi otti jo nuorena osaa tilitoimistopalveluita tarjoavan perheyrityksen toimintaan ennekuin hän otti suunnan Pohjoiseen ja lähti opiskelemaan kauppatieteitä Rovaniemelle Lapin Yliopistoon. Myöhemmin hän suoritti myös maisterin tutkinnon kansainvälisestä markkinoinnista Edinburghissa, Skotlannissa.

Matkailu on aina ollut lähellä Heidin sydäntä ja hänellä onkin pitkä historia matkailualalta niin työn kuin vapaa-ajankin puolesta. Heidi on työskennellyt Pohjois-Suomessa safari oppaana jo opiskeluaikoinaan ja viime vuodet tehnyt töitä matkailumarkkinoinnin parissa Skotlannissa. Viimeiset kaksi talvea Heidi vietti Etelämantereella työskennellen asemapäällikkönä historiallisella Iso-Britannialaisella tutkimusasemalla. Uudet kokemukset ja haasteisiin tarttuminen ei siis ole Heidille vierasta!

Heidi työskentelee seuraavan vuoden Rauman Yrittäjille sekä Rakastunut Raumaan kauppiaille ja odottaakin innolla yhteistyötä Raumalaisten yrittäjien kanssa.  

 

Heidin tavoittaa sähköpostilla osoitteesta heidi.ahvenainen(a)raumanyrittajat.fi tai numerosta 044 349 7111.

Jäsenasioissa voit olla yhteydessä Kati Mäenpäähän sähköpostilla kati.maenpaa(a)yrittajat.fi tai 050 312 9301.