Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Säkylän Yrittäjät

Säkylän Yrittäjät ry on säkyläläisten yrittäjien etuja ja yhteistoimintaa edistävä yhdistys ja yksi Satakunnan Yrittäjien 22 paikallisyhdistyksestä.
Säkylän yrittäjiin kuuluu 234 jäsentä (1.1.2020). Säkylän Yrittäjät tekee yhteistyötä muiden yrittäjäyhdistysten ja Säkylän kunnan kanssa. Säkylän kunta valittiinkin Satakunnan yrittäjäaktiivisimmaksi kunnaksi vuonna 2018 (Lue uutinen >). 

Säkylän Yrittäjien hallituksen jäseniin voit olla yhteydessä kaikissa yrittäjäasioissa, yhteystiedot löydät tästä.

Säkylän Yrittäjät ry:n historian löydät tästä linkistä
 

_____________________________________________________________


JOS ET OLE VIELÄ JÄSENEMME, LIITY AKTIIVISEEN YRITTÄJÄJOUKKOOMME !

>> Liity tästä Säkylän Yrittäjiin!
_____________________________________________________________

 
HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ

Leader Pyhäjärviseutu

Yritystuet
Yritystukia voidaan myöntää koko Leader Pyhäjärviseudun toiminta-alueella. Kaikki yritysmuodot ovat tukikelpoisia. Hakijan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt, mutta yläikärajaa ei ole. Leader-tuki on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 10 henkilöä työllistäville yrityksille. Muutamat toimialat on rajattu tukien ulkopuolelle. Tällaisia ovat esim. liikennöinti, koneurakointi, vähittäiskauppa ja energiaturpeen tuottaminen.Katso lisää täältä.

Pyhäjärvi-Instituutti

Säkylän kunta

Säkylä - Yrittäminen

ELY-keskus Satakunta

Satakunnan TE-toimisto 

Työ- ja elinkeinotoimisto on alueensa työmarkkinoiden asiantuntija, jonka tärkein tehtävä on työn välittäminen. Satakunnan TE-toimisto tarjoaa monipuolisia palveluja henkilöasiakkaille ja työnantajille. Toimipaikkamme sijaitsevat Porissa, Raumalla, Harjavallassa ja Kankaanpäässä.

Starttiraha- aloittavan yrittäjän tuki