Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Poweria Bisnekseen: Olli Keskinen – Parempi työpäivä

Poweria Bisnekseen: Olli Keskinen – Parempi työpäivä

Aika

25.11.2019 | 17:30 - 20:00

Paikka

Säkylän koulukeskuksen auditorio

Hinta

Maksuton
Seminaari

Poweria Bisnekseen: Olli Keskinen – Parempi työpäivä

Kummelista tuttu Olli Keskinen herättelee humoristisella, mutta inspiroivalla tavalla pohtimaan omaa roolia työyhteisössä. Tilaisuus on osa Säkylän Yrittäjien hallinnoimaa Poweria Bisnekseen -hanketta, joka tuo alueelle maksuttomia ja kaikille avoimia seminaareja.

"Tyhmä paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä."

Ihmisellä on biologinen perustarve saada aikaiseksi, ei raataa. Mustikkametsä on oiva esimerkki. Normaali "ahne" ihminen suunnistaa sinne missä mättäät ovat mustanaan mustikkaa. Siellä työ on joutuisaa, ja tulosta syntyy. Kun kerromme ystävälle, että olin tänään mustikassa, kysymys ei kuulu, millainen fiilis metsässä oli, vaan että paljonko poimit. Kymmentä litraa käsin poimittua, puhdasta marjaa pidetään yleisesti kelpo tuloksena.

Ollin omakohtaiset kertomukset lähtevät liikkeelle vuodesta 1991, kun hän perusti Kummeli-ryhmän yhdessä Heikki Silvennoisen kanssa. 

Olli kannustaa kuulijoitaan tekemään tarkkoja havaintoja omasta työpäivästään. Istutko kenties palavereissa, jotka venyvät ja joita kukaan ei johda? Huonosti tuottavat palaverit ovat hyvä esimerkki toiminnasta, jonka lopulta yrityksen asiakkaat joutuvat kustantamaan. Mitäpä jos he olisivat kärpäsinä katossa ja näkisivät miten heidän rahojaan käytetään?

Ollin havainnot ovat usein humoristisia, mutta myös ajatuksia herättäviä, inspiroiviakin. Millainen ihminen olen työntekijänä, esimiehenä, yrittäjänä, myyjänä, asiantuntijana, asiakaspalvelijana, yhteisön jäsenenä? Olli pohtii terävästi suomalaista arvomaailmaa, hyvinvoinnin ihannetta, yksilökeskeisyyttä, stressiä, kiirettä ja paineita. Yleisö pääsee useampaan otteeseen tarkistamaan omia asenteitaan.


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ennakkoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen  !