Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etsi

Poweria Bisnekseen: Pasi Rautio – Peiliin katsomalla löydät syyllisen

Poweria Bisnekseen: Pasi Rautio – Peiliin katsomalla löydät syyllisen

Aika

16.1.2020 | 17:30 - 20:00

Paikka

Säkylän koulukeskuksen auditorio

Hinta

Maksuton
Seminaari

Poweria Bisnekseen: Pasi Rautio – Peiliin katsomalla löydät syyllisen

Pasi Rautio kertoo osallistujalle illan aikana, miksi kauppa ei käy ja kenen syy se on. Tilaisuus on osa Säkylän Yrittäjien hallinnoimaa Poweria Bisnekseen -hanketta, joka tuo alueelle maksuttomia ja kaikille avoimia seminaareja.

Kilpailu on kovaa, asiakkaat ajelevat kauppakeskuksiin, verkkokauppa tappaa kivijalan, kilpailijat myyvät aina halvemmalla. Miksi toiset uivat vastavirtaan, menestyvät ja onnistuvat kaupanteossa. Miksi naapurifirman omistaja ajaa paremmalla Volvolla ja saa parhaimmat työntekijät. Onko firmasi kunto kiinni muista vai sinusta?

Illan aikana sinulle avataan, miksi kauppa ei käy ja kenen syy se on. Konkreettisia ohjeita kuinka uida vastavirtaan ja tehdä omasta bisneksestä menestys. 


PUHUJA: Pasi Rautio – Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies

Pasin myyntiura alkoi kahdeksanvuotiaana perheen valokuvausalan yrityksestä. Viisitoistavuotiaana hän muutti jo omilleen ja päätyi töihin valokuvaamoon. Nuoruusaikaan mahtui tarjoilijan ja DJ:n töitä sekä kouluttautuminen laivakokiksi. Myyntityö vei kuitenkin mukanaan. Pasi on myynyt kodin elektroniikkaa, huonekaluja, tupakkaa ja liikelahjoja ennen nykyistä, vuonna 2009 alkanutta yrittäjäuraansa Oy TuloksenTuplausToimisto Ab:ssä. Nyt työnä on kouluttaa myyjiä ja asiakaspalvelijoita sekä auttaa yrittäjiä markkinoinnin kiemuroissa. Ihmisten palveleminen on Etelä-Pohjanmaalla syntyneen miehen sydäntä lähellä ja se on vienyt puhumaan kouluihin, järjestöjen tapahtumiin, messuille ja seminaareihin. Hänet tunnetaan erityisesti energisestä ja mukaansatempaavasta esiintymisestä sekä konkreettisista ohjeista ja vinkeistä.


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ennakkoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen !