Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Säkylän Yrittäjät Vuoden vaikuttaja -finaalissa

Suomen Yrittäjät palkitsee vuoden 2018 paikallisyhdistyksiä Vaikuttajafoorumissa Helsingissä 1.–2.2.2019. Säkylän Yrittäjät on ehdolla Vuoden vaikuttajaksi.

Suomen Yrittäjien vuoden 2018 paikallisyhdistys valitaan neljässä eri kokoluokassa. Kustakin kokoluokasta on valittu finaaliin viiden kärki aluejärjestöjen tekemien ehdotusten pohjalta. Valtakunnallisen palkinnon edellytyksenä on paikallisyhdistysarvioinnin tekeminen. Lisäksi paikallisyhdistykset voivat ehdottaa paikallisyhdistysarvioinnissa itseään vuoden vaikuttajaksi, vuoden viestijäksi tai vuoden tekijäksi. 

Vuoden vaikuttaja -finaalissa on mukana Säkylän Yrittäjät ry, joka valittiin myös Satakunnan vuoden paikallisyhdistykseksi vuonna 2018. Vuoden vaikuttajana palkitaan yhdistys, joka on vaikuttumistyöllään parantanut jäsenyritysten toimintaympäristöä. Säkylän Yrittäjät on vaikuttamisellaan saanut aikaiseksi seuraavat muutokset: 

  • Kuntaan on perustettu liiketoimintajohtajan virka. Yrittäjät on ollut mukana rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö on jo toiminnallaan parantanut yritysten tyytyväisyyttä kunnan palveluihin.
  • Säkylä on valittu Satakunnan yrittäjyysaktiivisimmaksi kunnaksi 2018.
  • Kunnan kanssa on otettu käyttöön toimintamalli, jossa yrittäjäyhdistys on rakenteellinen osa kuntapäätöksentekoa.

Muut Vuoden vaikuttaksi ehdolla olevat paikallisyhdistykset ovat: Kauhajoen Yrittäjät, Kouvolan Yrittäjät, Lielahden Yrittäjät ja Pudasjärven Yrittäjät.

 

Tutustu kaikkiin paikallisyhdistysehdokkaisiin täältä.

 

Satakunnasta Karvian Yrittäjät pääsi valtakunnalliseen Vuoden paikallisyhdistys -finaaliin omassa kokoluokassaan (1–99 jäsentä).