Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Säkylän Yrittäjien hallitus järjestäytyi 15.1.

Säkylän elinkeinoelämän hyvä tekeminen jatkuu. Paikallinen yrittäjäyhdistys jatkaa samalla linjalla ja kehittää toimintavuoden 2020 aikana toimintaansa entisestään. Uusi hallitus järjestäytyi tammikuun puolessa välissä.

Säkylän Yrittäjien hallituksen kokoonpano vuonna 2020

Säkylän Yrittäjät ry:n hallitus kokosi rivinsä järjestäytymiskokouksessa 15. tammikuuta. Samalla kerrattiin toimintasuunnitelma vuoden 2020 osalta. Hallituksen kokoonpano pysyi jäsenmäärältään samana, 12 henkilöä. 

– Määrä on koettu sopivaksi, sillä yhdistyksemme on aktiivinen ja näin ollen tehtävää riittää varmasti jokaiselle, puheenjohtajaksi vuodelle 2020 valittu Juuso Perkola ynnää. 

Henkilöt vaihtuivat hieman Jussi Tainion jäädessä pois hallituksesta. Tainion tilalle valittiin Marika Säteri, Säterin tilalta. 

– Uudet ihmiset tuovat mukanaan aina uutta intoa ja uusia ajatuksia, Perkola lisää.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Jyrki Aaltonen ja sihteeriksi Simo Nummi. Taloudenhoitajan tehtävään valittiin Anu Hulmi. Hallituksen muita jäseniä ovat Matti Tuominen, Pekka Elo, Minna Ilola, Mikko Härkälä, Tiina Hämäläinen, Maria Tyyster, Sirkku Reko ja Marika Säteri.

Säkylän Yrittäjissä tapahtuu vuonna 2020

Vuodesta 2020 on tulossa aktiivinen ja yhdistys haluaa jatkossakin toimia jäsentensä innostajana. Poweria Bisnekseen -hanke tuo tullessaan lisää inspiroivia puhujia ja se huipentuu syyskuussa hankkeen päätösseminaarin.

Yhteisiä reissuja järjestetään ja vaikuttaminen paikallisiin, alueellisiin ja valtakunnallisiin asioihin pysyy aktiivisena. Tapahtumarintamalla pääpaino on Kaislikossa Kuhisee -tapahtumassa, joulutapahtumia unohtamatta.

– Ja puheenjohtajaa ei edes hirvitä tapahtumien ja tekemisen määrä, tähän ryhmään nimittäin on aina voinut luottaa, Perkola kehuu.