25.10.2018 klo 09:37
Uutinen

40-vuotisgaalan huippuhetkiä

Rantakartanossa 13.10. ollut 40-vuotisgaala keräsi ison määrän yrittäjiä saman katon alle. Fiilis oli loistava sateisesta kelistä huolimatta.

Juhlimassa kanssamme oli koko täysi tuvallinen väkeä; Satakunnan paikallisyhdistyksiä sekä Ulvilalaisia yrittäjiä ja yhteistyökumppaneitamme. Porin Rantakartano tarjosi huikeat puitteet juhlallemme.

Ulvilan Yrittäjien puheenjohtaja Krista-Carola Mäkinen toivotti vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Tämän jälkeen kuultiin vielä maakuntajohtaja Asko Aro-Heinilän juhlapuhe.

Kulttuuripuolesta vastasivat Friitalan mieslaulajat, jotka kävivät ilostuttamassa juhlakansaa kauniilla ja persoonallisella esityksellään. Improvisaatioteatteri Kosminen Karuselli järjesti kahvin lomassa makoisat naurut loistavalla esityksellään.
Illan aikana meitä viihdytti menevä Raumalainen kokoonpano The Stonewalls kolmen setin verran. Illan juonsi Riikka Lammi.

Juhlassa jaettiin myös kunniamerkkejä ja erilaisia syntymäpäivämuistamisia. Kuvassa vasemmalta Veijo Inberg, Pekka Vepsä, Tuula Viinamäki ja Kalevi Viinamäki. Kultainen Yrittäjäristi on huomionosoitus yli 20 vuotta kestäneestä yrittäjjätoiminnasta ja sen saivat Kimmo Keso, Anne Setälä ja Sari Pohjola. 10 v hopeisen yrittäjäristin sai Kirsi Pohola. 10 v hopeisen järjestöansiomerkin sai Johanna Uusitalo ja 5 v pronssisen Mikko Lindholm. Suomen Yrittäjien järjestöansiomerkki on tunnustus jäsenjärjestöissä yksityisen yrittäjyyden hyväksi tehdystä ansiokkaasta ja tuloksellisesta työstä. (Kuvaaja Harri Uusitalo)

Rantakartano huolehti meille ylellisen seisovan pöydän kahveineen ja aveceineen. Baarista oli koko illan ostettavissa myös
mm. Ulvilan Yrittäjien 40v -juhla GT-tyrni ”Nelikymppinen” -drinkki.

Lämmin kiitos kaikille juhlaamme ja juhlavuoteemme osallistuneille. #yhdessäolemmeenemmän

Kuvia juhlasta ja illasta voitte katsoa Ulvilan Yrittäjien facebook-sivuilta.
(Kuvat Johanna Uusitalo ja Harri Uusitalo)