7.2.2020 klo 16:47
Uutinen

GrowBigger tulee taas!

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut GrowBigger järjestetään jälleen 17.4.2020 klo 18-22. Ilmoittautuminen on nyt auki, joten toimi heti!

Viime vuonna aloitettu kasvutapahtuma saa odotettua jatkoa kun GrowBigger2.0 tulee jälleen Crazy Towniin 17.4.2020 klo 18-22. Kannattaa ilmoittautua NYT, koska viime vuonna tilaisuus oli loppuunmyyty. Ilmoittaudu täällä!

Illan aikana verkostoidutaan hyvässä hengessä, syödään hiukan iltapalaa sekä nautitaan yhdessä virvokkeita, päästään tutustumaan Crazy Townin tiloihin enemmän (mikäli ne eivät vielä ole tuttuja), nähdään ja koetaan yllätysesiintyjiä sekä kuullaan aivan huikeita puheenvuoroja.

Oletko kuullut koskaan Hesburger -ketjun tarinaa? Eipä ole moni muukaan, mutta nyt siihen on oiva mahdollisuus, kun Heikki Salmela tulee siitä meille kertomaan aiheella Nakkikauppiaasta kansainväliseksi monitoimialakonserniksi. Työterveyspsykologi Pauliina Ruusuvuori Porin Terveystalosta tulee lisäksi kertomaan meille hyvää asiaa Mielen hyvinvoinnista.

Tilaisuus on täysin maksuton ja sinne on tervetulleita kaikki yrittäjät – vaikkei olisikaan vielä Yrittäjien jäseniä. Tapahtuma on upea esimerkki saumattomasta yhteistyöstä. Tilaisuuden pääorganisoija on jälleen Fennia ja yhteistyössä tässä hienossa tiimissä toimii Crazy Town, Työeläkeyhtiö Elo, Satakunnan Yrittäjät sekä joukko paikallisyrittäjäyhdistyksiä: Honkajoki, Merikarvia, Nakkila, Noormarkku sekä Ulvila.

Olet lämpimästi tervetullut!