18.2.2020 klo 12:05
Uutinen

Ystävälliset paikallisyhdistyskahvit

Ystävänpäivänä juhlistimme isolla joukolla Ulvilan Yrittäjien Vuoden Paikallisyhdistys -saavutuksia Cafe Hellmanissa.

Ystävänpäivän iltana 14.2.2020 kerääntyi iso ja iloinen joukko juhlistamaan sekä Vuoden 2019 Satakunnan Vuoden Paikallisyhdistys -titteliä, että 2019 Suomen Vuoden Paikallisyhdistys -titteliä (200-500 jäsentä). Paikalle oli saapunut paljon jäsenistöä, yhteistyökumppaneita, muiden paikallisyhdistysten väkeä sekä Ulvilan kaupungin porukkaa.

Iltaa vietettiin klo 18 alkaen hyvissä tunnelmissa, Ulvilan Friitala-talon Cafe Hellmanissa, jossa meille loihdittiin myös maittava iltapala kahvien ja kakun kanssa.

Illan aikana estradille nousivat Ulvilan Yrittäjien puheenjohtaja Krista-Carola Mäkinen, oman hallituksen porukkaa, sekä vanha Ulvilan kaupunginjohtaja Jukka Moilanen, että uusi Mikko Löfbacka. Omat terveisensä ja onnittelunsa toivat myös loistava yhteistyökumppanimme Fennia (Marko Leppänen sekä Marianne Rantanen), Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja Jukka Hurrila sekä toimitusjohtaja Markku Kivinen ja useat muut paikallesaapuneet juhlavieraat. Paikalla olivat myös puheenjohtajamme ”yrityskummipoika” Petri Huru sekä Ulvilan Yrittäjien oma kummisetä Timo Wallin. Illan musiikista vastasi Ulvilan Lukion hämmästyttävän taidokkaat oppilaat musiikinopettajansa johdolla. Jo totuttuun tapaan illan aikana jaettiin myös useita eri tunnustuksia hyvin tehdyistä töistä ja saavutuksista.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille, että juhlitte kanssamme tätä hienoa saavutusta. Tästä ei voi kuin kiriä jälleen ylöspäin. Tekemistämme auttaa vahva yhteishenki sekä tiimityö. Me olemme sen sanoneet aiemminkin ja sanomme sen taas: Yhdessä me olemme enemmän!

Kuvia illasta voit katsoa facebook-sivuiltamme täältä!

___________________

Kuvassa Ulvilan Yrittäjien puheenjohtaja Krista-Carola Mäkinen sekä 2. vpj Mikko Lindholm (vas) ja 1. vpj Kalevi ”Kalle” Viinamäki (oik) hyvissä tunnelmissa.