Etsi

Emergency banner

Voittajille jäätelöä

Ulvilalaisen PeltoWillan eskarit voittivat ensimmäisen sijan Yritys hyvä -kilpailun esiopetuksen sarjassa. Menestyksekkäästä toiminnasta voittajat palkittiin jäätelöllä - niin paljon kuin jaksaa syödä!

Onnea! 

Yritys hyvä -kilpailu on lapsille ja nuorille suunnattu valtakunnallinen kilpailu, jonka tavoitteena on innostaa lapsia yrittämään. PeltoWillan eskareiden voittotyö osallistui Vahvuussankarit -aiheryhmään ja vei kirkkaasti voiton Avaruussankarit -nimisellä työllään. Työ toteutettiin alkuvuoden 2020 aikana. Kilpailuun osallistui yhteensä 486 työtä eri sarjoihin ja se järjestettiin jo 35. kertaa. Voittajat saivat palkinnoksi tuhat euroa sekä kunniakirjan ja tuotepalkinnot. 

Näin raati perusteli valintaa: "Pitkäkestoinen ja monimuotoinen projekti, jossa lasten osallisuus, ideointi ja heittäytyminen näkyy. Omat ja muiden vahvuudet on löydetty taitavasti ja itsetuntemus ja yhteisöllisyys  ovat lisääntyneet. Olette olleet sinnikkäitä, luovia ja innostuneita sekä taitavia tekemään ryhmätyötä!"

Kilpailun voiton kunniaksi Ulvilan Yrittäjät veivät tervehdyksensä lapsille viimeisen eskaripäivän kunniaksi. Paikalla olivat myös onnentoivotuksia tuomassa Ulvilan kaupungin kaupunginjohtaja Mikko Löfbacka, Ulvilan sivistystoimenjohtaja Kimmo Vepsä sekä Ulvilan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Leena Jokinen-Anttila. Ansaitut jädet lapsille pyöräytti jätskikauppias, JUM-Tapahtumat Oy:n Kaitsu Männistö, joka oli saapunut paikalle vaunullaan. Santsijonosta päätellen jäätelöyllätys oli oikein mieluinen. Yrittäjät jättivät vielä kotiinviemisiksi ilmapallot jokaiselle.

Lämpimät onnittelut vielä pienille, huikeille ehkä-yrittäjänaluille ja mainiota kesää!