Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hallitus kokoontui pitkästä aikaa

Ulvilan Yrittäjien hallitus sekä joukko edellisiä hallituslaisia kokoontui Kaasmarkun Myllyn ihanassa miljöössä 21.8. Illan aikana juotiin Vuoden 2019 paikallisyhdistys -voittoshampanjat sekä syötiin lahjaksi saatuja herkkuja.

Pitkän koronakevään ja kesän jälkeen kokoonnuttiin taas hallituksen porukalla ynnäilemään ajankohtaisia asioita, kerrattiin tapahtuneita käänteitä sekä suunniteltiin ihan uusia juttuja. Katso kuvia illasta täältä!

Kokouksen lisäksi vietimme iloista yhteistä iltaa pitkästä aikaa ja mukana oli myös edellisen kauden hallituslaisia. Paikkana oli ihana Kaasmarkun Myllyn alue. Itse jo vanha pärekattoinen Mylly on näkemisen arvoinen, mutta myös lähellä purojen keskeltä luikerteleva luontopolku sekä telttasauna grillikodan kanssa kruunaavat kokonaisuuden. Paikan päälle saimme "myllytonttu" Kari Keitaanniemen kertomaan meille tarkemmin paikan historiaa ja käänteitä. Lämpimät suositukset käydä paikka katsomassa, jos et sitä vielä ole koskaan tehnyt.

Illan aikana syötiin grilliherkkuja, kierrettiin luontopolku sekä tuhottiin porukalla lahjaksi saatuja Vuoden 2019 paikallisyhdistys -herkkuja.

Vallitsevan tilanteen vuoksi moni syksylle kaavailtu asia on siirretty tai peruutettu, mutta tällä hetkellä voi kuitenkin pistää kalenteriinsa Kevätkokouksen, joka nyt poikkeuksellisesti järjestetäänkin syksyllä. 10.9. klo 18 ja paikkana Savipakari. Muistathan ilmoittautua mukaan tarjoilujen vuoksi. Toivomme ilmoittautumisia 4.9. mennessä osoitteeseen .