Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvinvointi

Sometarinoissa Ulvilalaisia kahvitarinoita

Oletko huomannut, että sometarinoissamme pyörii yrittäjien kahviketju. Ota seurantaan nyt!

Vuonna 2020 saimme oman upean KAHVIN! "Ain kannattaa yrittää, mut juodaa ny kahvit eka" -pusseja on jaettu merkkipäiväänsä juhliville sekä loppuvuodesta myös kiitosta saaneessa Yrittäjien kahviketjussa. Kahvipussi on uniikki, Vuoden 2019 paikallisyhdistys -juhlakahvi, eikä sitä saa ostettua erikseen. Kahvin paahtaa paikallinen Paahtimo.

Kahviketjun starttasi Ulvilan Vuoden 2020 -yrittäjätittelillä palkittu Ulvilan Apteekin apteekkari Mikko Vänni. Ideana on lähettää iloinen yrittäjien kahvihetki eteenpäin ja siitä paketit ovatkin liikkuneet tiuhaan Ulvilan alueella. Välillä intouduttiin jopa pariin eriinkin ketjuuni, mutta uskomme vakaasti että kahvit löytävät perille mahdollisimman monelle yrittäjälle yhdenkin ketjuviestin turvin. 

Ota siis seurantaan tarinamme facebookissa ja instagramissa ja tulet myös sitä kautta tutuksi meidän upeiden paikallisten yritysten ja yrittäjien kanssa. Kenelle kahvi matkaa tällä kertaa?  Yrittäjät valaisevat myös omia parhaita kahvihetkiään. Käypä kurkkaamassa stoori! 

#muistapitäätaukoja #kahvitauotontärkeitä #pitääyrittääettäjaksaa #ainkannattaayrittäämutjuodaanykahviteka