Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjäehdokkaat esittäytyvät - Tiina Ahonen, Kokoomus

Ei kuntaa ilman yrityksiä. Siksi Ulvilan Yrittäjät esittelevät yrittäjäehdokkaita kuntavaaleissa 2021. Ensimmäisenä vuorossa on Kokoomuksen Tiina Ahonen

Nimi            Tiina Ahonen

Yritys           Kasvo-, käsi- ja jalkahoitola Annuli

Puolue        Kokoomus

Numero      97

Esittely       Olen toiminut yrittäjänä koko aikuisikäni ja yritykseni Kasvo-, käsi- jalkahoitola Annulin perustamisesta tuleekin syksyllä jo 40 vuotta. Suomen Yrittäjissä olen toiminut paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla eri luottamustehtävissä. Nykyään seuraan yrittäjäyhdistyksen toimintaa Ulvilan Yrittäjien kunniapuheenjohtajana. Kunnallispolitiikassa olen ollut mukana vuodesta 2005 lähtien. Kokoomuslaisena olen sitä mieltä, että meidän tulee huolehtia yrityksille hyvät toimintaedellytykset, nopeat lupakäsittelyt ja hyvä yritystonttitarjonta. Näiden kautta saamme työpaikkoja ja verotuloja, millä pystymme hoitamaan ikäihmiset, kouluttamaan lapsemme ja saamaan toimivan terveydenhuollon.

Luottamustoimet tällä hetkellä

• Ulvilan kaupungin Valtuusto ja kaupunginhallitus

• Satakunnan Maakuntavaltuusto

• Ulvilan Kokoomus ry hallituksen jäsen

• UIvila Lions Club Auroran perustajajäsen ja varapresidentti

• Länsi-Suomen Osuuspankin edustajiston jäsen

Minulle on tärkeää, että Ulvilan kaupunki on ja pysyy yrittäjäystävällisenä kuntana. Yrittäjämäinen ajattelu alkaa jo yrittäjyyskasvatuksesta kouluissa. Kaikista ei toki pyritä tekemään yrittäjiä vaan ottamaan vastuuta omasta elämästään. Yrittäjämäistä ajattelua pitäisi tuoda enemmän myös kunnalliseen päätöksentekoon. Julkisten menojen kasvua täytyy hillitä ja hakea säästöjä palvelurakenteesta. Voimme tehdä yhteistyötä muiden toimijoiden ja kuntien kanssa sekä samalla pysyen itsenäisenä kuntana.

Iloitsen, kun perhearki sujuu ja asiakkaat ovat löytäneet takaisin koronan helpottaessa.

Vapaa-ajallani pidän mökkeilystä ja luen paljon.

Mottoni on  "Vastuu alkaa siitä, että välittää."