Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

#FeelGoodUlvila

#FeelGoodUlvila on hyvänmielen hashtag-kampanja somessa sekä Hyvinvointitapahtuma elokuussa!

Ulvilan kaupunki, Ulvilan Yrittäjät sekä muutamat paikalliset harrastusseurat yhdessä löivät viisaat päänsä yhteen ja järjestivät pimeän korona-ajan vastapainoksi iloisen Hyvinvointikampanjan; #FeelGoodUlvila. Toivomme, että some täyttyy eri aiheisilla hyvinvointiin liittyvillä kuvilla, joista löytyy #FeelGoodUlvila.

Hyvinvointi voi olla hyvin eri asioita eri ihmisille. On se sitten aamukahvit terassilla, luonnossa samoilu, piirtäminen tai vaikka sukan kutominen, jaa siitä kuva meille. Haluamme kampanjan avulla luoda ja levittää hyvää fiilistä kaikille Ulvilalaisille asukkaille. Ehkäpä joku toinen saa hyviä ideoita lisätäkseen omaa hyvinvointiaan toisen kuvista - kuka tietää. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan jopo, jonka tarjoaa Ulvilan Yrittäjät yhteistyössä Ulvilan kaupungin kanssa.

Kampanja kestää koko kesän ja huipentuu 14.8.2021 Hyvinvointitapahtumaan Ulvilan Kaskelotin piha-alueelle. Tapahtuma järjestetään klo 11-15. Tarkoituksena tapahtumassa on sekä luoda hyvää fiilistä, että luoda positiivista markkinahumua ja esitellä monipuolisesti paikallista harrastustoimintaa asukkaille. 

Siispä, jos sinulla/ naapurilla/ kaimalla on hyväksikoettu harrastusporukka tai seura - tulkaa esittelemään sitä veloituksetta Hyvinvointitapahtumaamme tai vinkatkaa sanomaa ainakin eteenpäin. Lisäksi paikalliset yrittäjät ovat lämpimästi tervetulleita myymään tuotteitaan/ palveluitaan tähän hyvän mielen tapahtumaan. Ulvilan kaupunki on luvannut myös kävijöille ilmaiset uinnit tapahtuman sekä Kaskelotin aukeamisen kunniaksi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tapahtumaan: Ulvilan Yrittäjät ry, Mikko Lindholm, puh. 044 533 2661. (Mikäli Mikko hiukan lomailee ja haluat silti viestisi eteenpäin, voit ottaa meihin yhteyttä myös somessa tai sähköpostitse ).

#FeelGoodUlvila

Hyvää mieltä ja iloa kaikille paikkakuntalaisille (ja muillekin!)