Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvinvointitapahtuma peruttu syksyltä

Välillä sitä on hymyä vaikeaa saada kasvoille. Joudumme raskain mielin peruuttamaan #FeelGoodUlvila -hyvinvointitapahtuman 14.8. Somehaaste kuitenkin jatkuu vielä ja Sinäkin ehdit siihen vielä osallistua!

Hyvinvointitapahtuma #FeelGoodUlvila on elokuulta päätetty yhteistuumin perua. Tapahtuman pääasiallinen tarkoitus oli tuoda mahdollisimman paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia  ja yhteisöjä tutuksi paikallisille. Koronatilanteen pahentumisen vuoksi koemme kuitenkin, että livenä tämän tilaisuuden järjestäminen ei tässä kohtaa palvele tarkoitusta. Emme missään nimessä halua, että tapahtuma pahentaisi esimerkiksi lasten erilaisten harrastustoimintojen jatkumista tulevalla lukukaudella täällä Ulvilassa. 

Hyvinvointihaasteemme #FeelGoodUlvila sen sijaan saa jatkoa aina syyskuun lopulle saakka! Haaste on hyvin yksinkertainen: 1. ota kuva sinun hyvinvointiisi liittyvästä aiheesta (oli se sitten lenkki, luonto, eläimet, perhe, harrastus tai vaikka oma auto) 2. jaa se somessa. 3. tägää kuva #FeelGoodUlvila. Kaikki haasteeseen osallistuvat kuvat ovat mukana arvonnassa, jossa pääpalkintona on jopo!

Haasteessa näet mistä kaikesta voi eritoten näinä epävarmoina aikoina löytää piristyksen, saatat jakaa jollekulle muulle oivan vinkin ja näin ollen levität hyvää fiilistä eteenpäin. Arvonnan järjestää Ulvilan Yrittäjät ry yhteistyössä Ulvilan kaupungin kanssa.

Kiitos kun osallistut!

 

#FeelGoodUlvila #yhdessäolemmeenemmän #pysytäänterveinä