Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yritysten Ulvila

 

Elinkeinotiimi

Ulvilan kaupungin elinkeinopolitiikan päämäärät ja toimintatavat ovat yhdessä tekemisen henki, aktiivinen ote, toimivien yritysten tukeminen ja osaamisen vahvistaminen. Elinkeinopolitiikan toteutumista koordinoi Ulvilan kaupungin sekä Ulvilan Yrittäjät ry:n edustajista on koottu elinkeinotiimi toimien samalla siltana yrityselämään kaupunginjohtajan ohella myös muulle kaupunginjohdolle. 

Elinkeinotiimin toimintaa ohjaa vuosikello, jonka perusteella säännöllisesti suunnitellaan ja koordinoidaan mm. seuraavia asioita, yritysvaikutusten arviointi, yritystonttien tilanne, kaupunginhallituksen ja yrittäjien hallituksen yhteistoiminta, elinkeinopoliittisen ohjelman päivitys, elinkeinosivujen päivitys ja seuranta, automaatioryhmän, pienhankinnat ja niiden ohjeistus.

 

Yritysneuvontapalvelut

Ulvilan kaupunki tarjoaa yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille ja toimiville yrityksille maksutonta perusneuvontaa liiketoiminnan käynnistämiseksi ja kehittämiseksi. Yritysneuvoja auttaa suunnitelmien ja laskelmien laadinnassa sekä kertoo saatavilla olevista tukimahdollisuuksista, yritykselle sopivista kehittämishankkeista ja liiketoiminnan kehittämispalveluista.
 
Neuvontapalvelut tuottaa Prizztech

Ulvilan yhdyshenkilö on
Mikko Puputti
puh. 044 7105343
sähköposti: mikko.puputti(at)prizz.fi
 
Ota yhteyttä!

 

Ulvilan kaupunki

Klikkaa tästä Ulvilan kaupungin Yritysten Ulvila sivuille.