Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

"On ilo kuulua joukkoon, jonka arvot vastaavat omia"

Savon Yrittäjien blogissa esitellään yrittäjiä, jotka kertovat ajatuksiaan yrittäjyydestä ja Yrittäjien jäsenyydestä. Tällä kertaa esittelyssä Mirja Minkkinen, Leppävirran Yrittäjät.

Kuka olet?

Mirja Minkkinen, kauneusalan yrittäjä (Hetki Kauneutta, Leppävirta)

Mistä olet kotoisin?

Lähtöisin olen Savonlinnasta, mutta nykyään asun Kuopiossa ja yritän Leppävirralla. Umpisavolainen siis.

Mitkä asiat johdattivat sinut yrittäjyyteen?

Yrittäjyyteen minut on johdattanut halu tehdä työtä, jolla koen olevan merkitystä. Kosmetologin työssä palkitsee erityisesti se, että työn tuloksen näkee nopeasti ja ihmisten kanssa saa olla tekemisissä ihan livenä. Toki houkuttavalta tuntuu myös vastuu omasta tekemisestä ja vapaus tehdä päätökset itse.

Mistä sait tietoa yrittäjäjärjestöstä?

Yrittäjäjärjestö on minulle tuttu entisten töiden kautta - olin aiemmin töissä Etelä-Savon Yrittäjien aluetoimistolla.

Mikä sai sinut liittymään jäseneksi?

Jäseneksi liittyminen oli itsestään selvää jo silloin, kun olin sivutoiminen yrittäjä ja opiskelin uutta ammattia. Varmaan suurimmat tekijät jäseneksi liittymisessä olivat tieto järjestön merkittävyydestä yhteiskunnassa sekä valmiiseen yhteisöön kuuluminen.

Paras asia jäsenyydessä on? Miten olet hyötynyt jäsenyydestä?

Paras asia jäsenyydessä on toisten yrittäjien kohtaaminen. On aina innostavaa kuulla ja nähdä toisten yrittäjien elämän käänteitä. Jäsenyyden hyötyjä on kyllä moniakin. Jos miettii asiaa pelkästään euroina, niin esimerkiksi vakuutuksissa säästää jäsenmaksun arvon aivan leikiten. Toki muitakin jäsenetuja, kuten majoitusalennuksia yms. olen hyödyntänyt.  Koenkin hyötyväni jäsenyydestä rahallisesti sekä aatteellisesti - on ilo kuulua joukkoon, jonka arvot vastaavat omia.

Kuinka lataat akkuja vapaa-aikana?

Vapaa-aikana lataan akkuja tekemällä mieluisia asioita ystävien ja perheen kanssa. Matkustelu, livekeikat ja sporttailu hyvässä seurassa tuovat suuresti iloa ja jaksamista arkeen.


www.yrittajat.fi/liity

Hetki Kauneutta, Leppävirta:
http://hetkikauneutta.fi/

Savon Yrittäjät