Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestövaliokunta paikallisyhdistysten tukena

Savon Yrittäjien järjestövaliokuntaan kaudella 2019-2020 kuuluu Pauliina Haimivaara, Kuopio; Mirja Minkkinen, Leppävirta; Ismo Partanen, Iisalmi; Markku Ukkonen, Varpaisjärvi; Marjo Valtanen, Siilinjärvi; Eeva-Liisa Ålander, Iisalmi; pj. Merja Korkalainen, Kuopio ja sihteeri Virpi Hakkarainen, Savon Yrittäjät.

Järjestövaliokunnan tehtävänä on edistää jäsenpysyvyyttä ja jäsenhankintaa sekä toimia paikallisyhdistysten tukena.

Valiokunta on ottanut tehtävähaasteen vastaan. Olemme kokoontuneet kahdesti, ensin Kuopiossa ja sitten Iisalmessa. Koska vastuualue on laaja, emme voi keskittyä kahden vuoden aikana kuin murto-osaan tarvittavista asioista. Päätimme, että keskitymme paikallisyhdistysten tukemistoimiin. Päätimme, että teemme asioita, joilla saadaan voimaa ja virtaa pienpaikkakuntien paikallisyhdistystoimintaan.

Lähiaikoina lähestymme paikallisyhdistyksiä puhelinsoitolla. Eeva-Liisa Ålander on lupautunut olemaan innokkain soittelija – me muut peesaamme. Haluamme tietää yhdistyksenne kuulumiset, mitkä asiat toimivat hyvin ja mihin tarvitaan apua. Haluamme tukea konkreettisesti ja etsiä keinoja ongelmien ratkaisemiseksi. Lisäksi olemme koostamassa aineistoa toimintakertomustenne perusteella hyvistä tapahtumista ja käytänteistä, mitä eri yhdistyksillä jo on olemassa. Palaamme tähän lähiaikoina.

Yrittäjien luoma järjestöverkosta on ainutlaatuisen laaja. Meillä on yrittäjäyhdistys lähes Suomen joka kunnassa. Tämä verkosto on arvokas yrittäjän äänitorvi ja vaikuttamisen kanava, jonka kautta saamme äänemme kuuluviin niin paikkakunta- ja aluetasolla kuin valtakunnankin tasolla. Vaalikaamme siis verkostoamme pitämällä se elinvoimaisena yhdessä!

Voimia ja menestystä sekä yritys- että yhdistystoimiinne!
Merja Korkalainen, puheenjohtaja
Savon Yrittäjien järjestövaliokunta
p. 044 3666 503
merja.korkalainen(at)etilit.fi

Savon Yrittäjät