Jäsenesittelyssä Teemu Hiltunen | Yrittajat.fi

Etsi

Jäsenesittelyssä Teemu Hiltunen

Savon Yrittäjien blogissa esitellään jäsenyrittäjiä, jotka kertovat ajatuksiaan jäsenyydestä ja yrittäjyydestä. Tällä kertaa esittelyssä Teemu Hiltunen, Tervon Yrittäjät


1. Kuka olet?
Olen Teemu Hiltunen, 28-v. ja toimin yrittäjänä/kalastusoppaana Lohimaa Fishing Services -kalastusmatkoja tarjoavassa yrityksessä.

2. Mistä olet kotoisin?
Olen kotoisin alunperin Kuopiosta ja yritykseni toimii Tervossa.

3. Mitkä asiat johdattivat sinut yrittäjyyteen?
Halu tehdä aidosti sitä mistä tykkään ja saada myös elantoni siitä. Yritysmatkailuhankkeen myötä päätös alkoi hiljalleen syntyä ja nyt olen tyytyväinen yrittäjä! Halu luoda oma ura itse ja saada näkyviä tuloksia aikaiseksi, joista voi olla ylpeä.

4. Mistä sait tietoa yrittäjäjärjestöstä?
Tervon Yrittäijen puheenjohtaja Hasse Wallen houkutteli mukaan.

5. Mikä sai sinut liittymään jäseneksi?
Edelleen, loisto äijä Hasse puhui yrittäjäjärjestön jäseneduista. Uskon saavani tätä kautta varmasti solmittua hyviä kontakteja, kun osallistun aktiivisesti järjestön toimintaan. Vastuullinen savolainen yrittäjä - 100 % asennetta -slogan kuvaa minun mielestä omaa toimintaa melkoisen hyvin!

6. Paras asia jäsenyydessä on?
Uusiin ihmisiin tutustuminen, verkostoituminen ja näkyvyys.

7. Miten olet hyötynyt jäsenyydestä?
Olen vielä toistaiseksi sen verran tuore jäsen, että vielä on vaikea sanoa. Uskoisin, että jäsendut ja uudet kontaktit tulevat olemaan suurin hyöty.

8. Kuinka lataat akkuja vapaa-aikana?
Helppo kysymys! Kalastelen sekä itsekseen, kavereiden kanssa ja ennenkaikkea asiakkaiden kanssa. Tervetuloa vaan veneen kyytiin kesällä harrastamaan jigikalastusta! Sopii muuten erittäin hyvin kaveriporukoille tai yrityksen tyky-päiviin sisällöksi!

http://lohimaafishing.com/

 

Savon Yrittäjät