Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Verkostovaliokunta edistää yrittäjille tärkeiden verkostojen syntymistä

Savon Yrittäjien verkostovaliokunta edistää verkostojen syntymistä järjestön ja sidosryhmien välillä ja huolehtii näin siitä, että yrittäjien ääni tulee kuulluksi. Yrittäjien vahva verkosto on etenkin pienten yrittäjien asialla. Valiokunta edistää myös yrittäjien keskinäistä verkostoitumista, joka on tärkeää sekä yrittäjien oman jaksamisen että yrityksen liiketoiminnan kasvattamisen kannalta. 

Vuoden ensimmäiseen kokoukseen valiokunta kokoontui uuden puheenjohtaja Jukka Ryhäsen (Iisalmi) johdolla. Valiokunnan muut jäsenet ovat Jouni Ortju, Heikki Tertsunen ja Tuomo Tissari Kuopiosta sekä Eerik Nissinen Tuusniemeltä. Puheenjohtaja Ryhänen toimii samalla Savon Yrittäjien varapuheenjohtajana.

Kokouksessa keskusteltiin mm. siitä, että mahdollisuus verkostoitumiseen tulee olla kaikissa Savon Yrittäjien tapahtumissa. Lisäksi on huolehdittava siitä, että etenkin ensimmäistä kertaa mukana olevat yrittäjät tulevat huomioiduksi. 

Alueen yrittäjiä ryhdytään kannustamaan verkostoitumiseen videoilla ja blogeilla, joissa valiokunnan jäsenet avaavat omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan verkostoitumisen hyödyistä ja tavoista. 

Savon Yrittäjillä on omaa toimintaa alle 35-vuotiaille nuorille yrittäjille. Savon Nuorten Yrittäjien työryhmän puheenjohtaja Jenni Rutonen kävi kokouksessa kertomassa työryhmän kuulumisia. Esitettiin toive, että nuoria ja vanhempia yrittäjiä voisi tuoda yhteen leikkimielisten otteluiden tms. avulla tai esimerkiksi kutsumalla nuorten yrittäjien afterworkeihin joskus myös vanhempia yrittäjiä. Ideoitiin myös toimintaa, jossa nuoret yrittäjät mentoroisivat ns. konkariyrittäjiä.

Verkostovaliokunta tapaa säännöllisesti yrittäjille tärkeitä sidosryhmiä ja tuo heidän palveluita tiedoksi yrittäjille mm. tapahtumissa ja viestinnässään. Kokouksessa sovittiin seuraavat vierailukohteet sekä vieraat kutsuttavaksi Yrittäjien tapahtumiin kertomaan palveluistaan.

Suomen Yrittäjät valmistelee sähköistä sovellusta jäsenten väliseen verkostoitumiseen sekä vaikuttamiseen. Verkostovaliokunta antaa Suomen Yrittäjille ajatuksia ominaisuuksista, joita suunnitteilla olevassa sovelluksessa tulisi olla. Tämän lisäksi pyritään pääsemään mukaan valmistelutyöhön ja mahdollisesti jopa pilottikohteeksi tässä valtakunnallisessa projektissa. 

Seuraava verkostovaliokunnan kokous pidetään maaliskuussa. Mikäli sinulla heräsi ajatuksia verkostoitumiseen liittyen, otathan yhteyttä:

Jukka Ryhänen, puheenjohtaja
Verkostovaliokunta
p. 044 583 5869, jukka(at)kopio-raksa.fi

Anna-Liisa Järvenpää, sihteeri
Verkostovaliokunta
p. 044 368 0504,

Savon Yrittäjät