Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Verkostovaliokunta tutustui Business Centeriin

Savon Yrittäjien verkostovaliokunnan vuoden toinen kokous pidettiin Savonia-ammattikorkeakoululla, jossa koulutusvastuujohtaja Kaija Sääski esitteli Business Centerin toimintaa.  Business Center tarjoaa yrittäjyyskasvatus- ja koulutuspalveluja, yritysten kasvu- ja innovaatiopalveluja ja verkostoja. Tavoitteena on lisätä Pohjois-Savon yritystoimintaa ja aluetalouden kasvua.

Verkostovaliokunta haluaa tehdä yhteistyötä Business Centerin kanssa, jotta alueemme yritykset tulevat mahdollisimman hyvin huomioiduiksi toiminnassa. Lähdemme yhdessä suunnittelemaan tapahtumaa, jossa maakunnan yritykset voivat esitellä tuotteita ja palveluitaan Business Centerille ja opiskelijat/työharjoittelijat puolestaan esittäytyä yrityksille. Business Center tekee parhaillaan myös Pohjois-Savon Yrittäjyyskasvatusstrategiaa, jossa verkostovaliokunta haluaa olla tiivisti mukana ja tuoda yrittäjien näkemyksen aiheeseen.

Kokouksessa käytiin läpi miten verkostoituminen on onnistunut Savon Yrittäjien tapahtumissa ja miten sitä voitaisiin tehostaa jatkossakin. Ideoitiin erilaisia käytäntöjä ja sovittiin mm. että ryhdytään hyödyntämään tapahtumissa LinkedIniä.

Nuoret Yrittäjät Savon puheenjohtaja Jenni Rutonen kertoi nuorten yrittäjien kuulumiset. Suunnitteilla on mm. alkukesälle Saanaa ja Sparrausta -ilta, jossa nuoret yrittäjät ja konkariyrittäjät pääsevät tutustumaan ja sparraamaan toisiaan.

Verkostovaliokunta on perustanut ”Yrittäjyyttä edistävien toimijoiden verkoston”, jonka tarkoituksena on edistää tiedonkulkua ja yhteistyötä eri toimijoiden kesken liittyen yrittäjyyden edistämiseen Pohjois-Savossa. Toiminta on ollut käynnissä noin vuoden verran. Jatkossa tapaamisia on tarkoitus olla noin kerran kuukaudessa eri puolilla Pohjois-Savoa. Kokousten yhteenvedot jaetaan jatkossa laajalla jakelulla sähköpostilla maakunnan kaikille yrittäjyyttä edistäville tahoille.

Seuraava verkostovaliokunnan kokous pidetään toukokuussa. Mikäli sinulla heräsi ajatuksia verkostoitumiseen liittyen, otathan yhteyttä:

Jukka Ryhänen, puheenjohtajaVerkostovaliokuntap. 044 583 5869, jukka(at)kopio-raksa.fi
Anna-Liisa Järvenpää, sihteeriVerkostovaliokuntap. 044 368 0504,


Savon Yrittäjien verkostovaliokunta 

Savon Yrittäjien verkostovaliokunta edistää verkostojen syntymistä järjestön ja sidosryhmien välillä ja huolehtii näin siitä, että yrittäjien ääni tulee kuulluksi. Yrittäjien vahva verkosto on etenkin pienten yrittäjien asialla. Valiokunta edistää myös yrittäjien keskinäistä verkostoitumista, joka on tärkeää sekä yrittäjien oman jaksamisen että yrityksen liiketoiminnan kasvattamisen kannalta.

Jäsenet:

  • Jukka Ryhänen (pj), Kopio-Raksa, Iisalmen Yrittäjät
  • Jouni Ortju, Laatukoulutus Jouni Ortju, Kuopion Yrittäjät
  • Eerik Nissinen, Viitakko, Tuusniemen Yrittäjät
  • Heikki Tertsunen, HT-toimistokalusteet, Kuopion Yrittäjät
  • Päivi Wilska, Kuopion Yrittäjät
  • Tuomo Tissari, Advance Team, Kuopion Yrittäjät
  • Anna-Liisa Järvenpää (siht), Savon Yrittäjät
Savon Yrittäjät