Etsi

”Yrittäjäjärjestö pitää yllä julkista keskustelua, mistä on etua kaikille”

1. Kuka olet?
Mikko Raatikainen Sonkajärveltä. Toimin yrittäjänä maarakennusyritys AM Sora Oy:ssä, joka toimii pääasiassa Ylä-Savon alueella.

2. Mitkä asiat johdattivat sinut yrittäjyyteen?
2000-luvun alussa läksin kavereiden porukkaan kaivinkonehommiin. Vuonna 2004 otin haltuun isännyyden kotitilalla, jossa kasvatetaan sonneja. Tässä tehdään siis kahta hommaa rinnakkain.

3. Mistä olet kotoisin?
Sonkajärveltä.

4. Mistä sait tietoa yrittäjäjärjestöstä?
Muilta yrittäjiltä, jotka houkuttelivat liittymään jäseneksi Sonkajärven Yrittäjiin.

5. Paras asia jäsenyydessä on?
Vaikka oma aika ei riitä osallistua aktiivisesti esimerkiksi järjestön tapahtumiin, haluan kuitenkin pysyä ajan tasalla yrittäjiä koskevista asioista. On tärkeää, että järjestö ylläpitää julkista keskustelua, sillä siitä on kaikille etua.

6. Kuinka lataat akkuja vapaa-aikana?
Milloin sitä vapaa-aikaa on…? Jatkuvalle harrastustoiminnalle ei jää paljon aikaa. Vapaa-aikaani haluan viettää mahdollisimman paljon perheen kanssa – välillä tehdään lomareissuja. Muutaman kerran syksyllä käyn metsällä ja talvella kelkkailen.

7. Miten vastuullisuus ja 100 % asenne näkyy sinussa yrittäjänä?
Koko porukkamme tekee paljon hommia, eikä leipä siis helpolla tule. Ahkeralla tekemisellä haluamme olla esimerkkinä muillekin. Pidämme tärkeänä ja vastuullisena sitä, että asiat tehdään säntillisesti ja asiakkaat palvellaan hyvin. Kaikki asiakkaat ovat samanarvoisia. Haluamme sen myös toiminnallamme osoittaa ja siihen panostaa.

www.am-sora.fi

www.yrittajat.fi/liity

 

Savon Yrittäjät