Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrityskummi pienyrittäjän onnistumisen tukena

Aloitin tämän vuoden alussa Suomen Yrityskummit ry:n Pohjois-Savon aluekummina, mikä tarkoittaa pääasiassa sitä, että vastaan maakunnassamme yrityskummitoiminnasta, siitä tiedottamisesta, ohjaan kummeja heitä haluaviin yrityksiin ja koetan saada kummeihin mukaan erilaisia osaajia.

Tiesitkö muuten, että Pohjois-Savossa on kaikkiaan hieman reilut 70 yrityskummia?

Jos pohdit, ketä yrityskummit ovat, Suomen Yrityskummit ry:n kotisivulla www.yrityskummit.fi kerrotaan, että he ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto.

Mikä on yrityskummien tehtävä?  

Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Näitä saattavat olla talouteen tai kannattavuuteen, myyntiin ja markkinointiin, kasvamiseen, toiminnan suuntaamiseen, kansainvälistymiseen ym. liittyvät tilanteet.

Maailman muuttuessa myös liiketoiminta muuttuu. Kasvavia osaamistarpeita yrityskummien keskuudessa on mm. some- ja sote-osaamisella sekä digitalisaatiossa. Jos koet, että Sinulla on annettavaa näihin tai johonkin muuhun, hae yrityskummiksi! Täältä lisätietoa: www.yrityskummit.fi/fi/ryhdy-yrityskummiksi

Olemme aloittaneet nyt tammikuussa yhdessä Savon Yrittäjät ry:n kanssa maakunnallisen yrityskummitoiminnasta kertovan kiertueen. Ensimmäinen tilaisuus pidettiin 9.1. Varkaudessa ja toinen 16.1. Kuopiossa. Viimeinen tilaisuus on to 17.1.2019 klo 14.00 Iisalmessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Toivotamme tervetulleiksi yrittäjien lisäksi niin yrittäjäyhdistysten, kuntien, oppilaitosten kuin muidenkin yrittäjyyttä edistävien tahojen edustajat! 

Kaikista yrityskummitoimintaan ja yrityskummeihin liittyvästä saat parhaiten tietoa Suomen Yrityskummit ry:n kotisivuilta osoitteesta www.yrityskummit.fi. Siellä on myös videot niin yrityskummin hakemista kuin yrityskummiksikin hakemisesta. Ja toki minuunkin voi olla yhteydessä molemmissa tapauksissa.

Toivotan onnea ja menestystä toimintaasi ja elämääsi vuodelle 2019!

Jouni Ortju
Suomen Yrityskummit ry
aluekummi Pohjois-Savo
p. 050 917 8688, jouni.ortju(at)yrityskummit.fi

Savon Yrittäjät