Etusivu > Savon Yrittäjät > Hankkeet Ja Edustukset

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yritys oppii ja menestyy (YOM) -palvelu yrityksille

YOM pähkinänkuoressa

Yritys oppii ja menestyy (YOM) -palvelu etsii ja ratkaisee yritysten todelliset koulutustarpeet. Pääosin Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke tarjoaa yrityksille osaamiskartoituksen pohjalta edullisia tuettuja koulutuksia Pohjois-Savossa (+Joroinen) 31.12.2020 saakka.

Palvelussa pureudutaan digitalisaation kasvavaan merkitykseen pk-yritysten liiketoiminnassa. Hankkeessa vahvistetaan yrittäjien sekä yritysten henkilöstön liiketoimintaosaamista ja tuetaan näin yritysten kilpailukykyä, tuottavuutta sekä yritysten kasvumahdollisuuksia.

Maksuton osaamiskartoitus - löydä vahvuutesi ja kehityskohteesi

Osaamiskartoitus on keskustelu yrittäjän kanssa, jossa käydään läpi yrityksen nykytilannetta ja tulevaisuuden näkymiä. Meidän yritysyhteyshenkilöillämme on pää täynnä esitteitä, joita emme voi jättää pöydällesi lojumaan. Kun tarve esimerkiksi rahoituksesta, omistajanvaihdoksesta tai vaikka työntekijöiden rekrytoinnista nousee esille, ohjaamme teidät eteenpäin ja asiat lähtevät rullaamaan samantien. Kartoituksessa käydään läpi 35 eri osaamisaluetta ja niiden osaamisen taso arvioidaan asteikolla 1-5 koko henkilöstön kanssa. Sinä saat yrittäjänä raportin, jonka vielä käymme yhdessä läpi ja jota voit hyödyntää esimerkiksi kehityskeskusteluissa. Aikaa yrittäjällä menee noin kaksi tuntia ja voimme taata, että tämä ajankäyttö kannattaa. Tutustu osaamiskartoitukseen >> tästä.

EU-tuetut koulutukset 

YOM-palvelun koulutukset on tarkoitettu pohjoissavolaisille (+Joroinen) pk-yrittäjille, yritysten henkilöstölle ja kevytyrittäjille. EU-tuki kohdentuu suoraan yrityksille ja on huomioitu koulutushinnassa 100€/päivä/osallistuja (tuettu hinta kerryttää osallistuvan yrityksen de minimis -tukea; tuki on koulutuskohtainen ja siitä saa YOM-henkilöstöltä lisätietoja). Koulutuksiin voivat osallistua myös kohderyhmään kuulumattomat henkilöt (esim. kuntien, yhdistysten, isojen yritysten edustajat) erillishinnalla, joka on laskettu koulutuskohtaisesti. Ajankohtaiset koulutukset alueittain löydät >> tästä.

Otamme vastaan myös uusia ehdotuksia koulutussisällöistä ja voit esittää meille toiveita >> tällä lomakkeella. 

Hankkeessa ovat mukana osatoteuttajina Kehitysyhtiö SavoGrow, Navitas Kehitys ja Ylä- Savon koulutuskuntayhtymä. Hanke rahoitetaan Euroopan sosiaalirahastosta.

Seuraa meitä somessa

YOM-palvelun löydät myös InstagramistaYouTubesta ja Facebookista - käy tykkäämässä!

Instagram: yrittajanmatkassa 
www.instagram.com/yrittajanmatkassa/
www.facebook.com/yompalvelu/

 

Koulutukset

Ajankohtaiset koulutukset löydät kootusti >>tästä linkistä.

Räätälöimme yrityksille koulutuksia osaamiskartoituksista nousseiden tarpeiden perusteella 100 €/päivä/hlö. Koulutuksiin osallistuminen ei edellytä osaamiskartoituksen tekemistä vaan koulutukset ovat avoimia kaikille pohjoissavolaisille pk-yrityksien yrittäjille ja henkilöstölle.

Koulutukset ovat osallistavia ja opetettavaa aihetta peilataan aina suoraan osallistuvaan yritykseen. Kaikkiin koulutuksiin tullaan liittämään tulevaisuuden kilpailukyvyn ja uudistumisen kannalta olennainen digitalisoituminen.

Tarjoamme koulutuksia seuraavista aihealueista:

Tekoäly | Taloushallinto | Asiakaspalvelu | Myynti | Markkinointi | Liikkuva kuva, videokuvaus, videotuotanto markkinoinnin tukena | Johtaminen | Turvallisuus, |Tuottavuus | Lainsäädäntö ja sopimukset | (Muut vielä tunnistamattomat osaamisalueet)

HUOM: Emme tarjoa lakisääteisiä lupakoulutuksia, ATK-koulutuksia tai kielikoulutusta.