Etusivu > Savon Yrittäjät > Hankkeet Ja Edustukset

Etsi

Yritys oppii ja menestyy (YOM) - palvelu yrityksille

Yritys oppii ja menestyy -palvelu

Yritys oppii ja menestyy (YOM) -palvelu etsii ja ratkaisee yritysten todelliset koulutustarpeet. Pääosin Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke tarjoaa yrityksille osaamiskartoituksen pohjalta edullisia tuettuja koulutuksia Pohjois-Savossa 31.12.2020 saakka.

Yritys oppii ja menestyy -hankkeessa pureudutaan digitalisaation kasvavaan merkitykseen pk-yritysten liiketoiminnassa. Hankkeessa vahvistetaan yrittäjien sekä yritysten henkilöstön liiketoimintaosaamista ja tuetaan näin yritysten kilpailukykyä, tuottavuutta sekä yritysten kasvumahdollisuuksia.

EU-tuetut koulutukset

YOM-palvelun koulutukset on tarkoitettu pohjoissavolaisille pk-yrittäjille ja yritysten henkilöstölle. EU -tuki kohdentuu suoraan yrityksille ja on huomioitu koulutushinnassa 100€/päivä/osallistuja (tuettu hinta 100€/ pvä kerryttää osallistuvan yrityksen DeMinimis -tukea; DeMinimis tuki on koulutuskohtainen ja siitä saa YOM henkilöstöltä lisätietoja). Koulutuksiin voivat osallistua myös kohderyhmään kuulumattomat henkilöt (esim. kuntien, yhdistysten, isojen yritysten edustajat) erillishinnalla, joka on laskettu koulutuskohtaisesti. Ajankohtaiset koulutukset alueittain löydät >> tästä.

Otamme vastaan myös uusia ehdotuksia koulutussisällöistä ja voit esittää meille toiveita >> tällä lomakkeella. 

Hankkeessa ovat mukana osatoteuttajina Kehitysyhtiö SavoGrow, Navitas Kehitys ja Ylä- Savon koulutuskuntayhtymä. Hanke rahoitetaan Euroopan sosiaalirahastosta.

SEURAA MEITÄ SOMESSA

YOM-palvelun löydät myös InstagramistaYouTubesta ja  Facebookista - käy tykkäämässä!

Instagram: yrittajanmatkassa 
www.instagram.com/yrittajanmatkassa/

www.facebook.com/yompalvelu/

Koulutukset

Ajankohtaiset koulutukset löydät kootusti >>tästä linkistä.

YOM palvelu räätälöi yrityksille koulutuksia osaamiskartoituksista nousseiden tarpeiden perusteella 100 €/päivä/hlö. Koulutuksiin osallistuminen ei edellytä osaamiskartoituksen tekemistä vaan koulutukset ovat avoimia kaikille pohjoissavolaisille pk -yrityksien yrittäjille ja henkilöstölle.

Koulutukset ovat osallistavia ja opetettavaa aihetta peilataan aina suoraan osallistuvaan yritykseen. Kaikkiin koulutuksiin tullaan liittämään tulevaisuuden kilpailukyvyn ja uudistumisen kannalta olennainen digitalisoituminen.

Hanke tarjoaa koulutuksia seuraavista aihealueista:

Taloushallinto | Tuottavuus | Myynti | Markkinointi | Viestintä
 Asiakkuus | Johtaminen | Asiakaspalvelu | Turvallisuus
 Itsensä johtaminen/yrittäjäidentiteetti | Ikäjohtaminen
 Kasvu- ja kansainvälistyminen | LEAN | Lainsäädäntö ja sopimukset I Muut vielä tunnistamattoman osaamisalueet

HUOM: Hanke ei tarjoa lakisääteisiä lupakoulutuksia, ATK-koulutuksia eikä kielikoulutusta.