Etusivu > Savon Yrittäjät > Hankkeet Ja Edustukset > Yritys Oppii Ja Menestyy Yom Palvelu Yrityksille

Etsi

Maksuttomat Digi-infot

Maksuttomat Digi-infot on loistava tapa tutustua sähköistymisen eli digitalisoinnin eri teemoihin. Löytyisikö näistä sinulle ja yrityksellesi kehittämiskohde?

Digi-infot ovat osallistujille maksuttomia, mutta niihin tulee ilmoittautua viimeistään viikko ennen kutakin koulutuspäivää! Digi-infoihin voivat osallistua sekä yrittäjät että yritysten henkilöstö.

Itsensä johtaminen ja ajankäytön hallinta digiajassa

Tässä maksuttomassa ja tiiviissä 3 tunnin koulutuksessa saat tietää kuinka yrittäjät, johtajat ja asiantuntijat johtavat itseään ajassa, jossa sinun tulisi olla läsnä kaikkialla.

Sinunkin asiakkaasi vaativat sinulta vastauksia mieluiten heti ja ottavat yhteyttä useilla erilaisilla kanavilla. Yrityksesi verkkosivuja ja sosiaalista media tulisi päivittää sekä itseäsikin kehittää. Perhe ja harrastukseksetkin vaativat oman aikansa.

Kuinka tämän digiajan hälinän keskellä oikein oma aikansa pitäisi sitten käyttää, jotta saat aikaan parhaita tuloksia ja saat työsi tehtyä?

Siihen ja muihin ajankäytön kysymyksiin saat vastauksia maksuttomissa Itsensä johtaminen ja ajankäytön hallinta digiajassa –koulutuksissa.

Päivän asiantuntijoina toimivat Intotalon asiantuntijat Olli Leppänen ja Päivi Partanen, jotka valmentavat mm. Suomen eturivin yritysten kiireisiä johtajita Uponorilla, Enstolla ja Finnairilla. Lisäksi he auttavat satoja yrittäjiä ja pk-yritysten johtajia sekä asiantuntijoita vuosittain saavuttamaan parhaimpansa.

Tämän koulutuksen jälkeet saat mm. tietää:

  • Miten kiireimsimmät johtajat järjestävät aikansa ja saavat aikaan enemmän?
  • Miten luokittelet arjen tehtävät oikein?
  • Mihin sinun kannattaa keskittyä ja mihin?
  • Mitkä digipalvelut kannattaa pitää päällä ja mitkä ei?
  • Milloin sinun pitää olla tavoitettavissa ja milloin ei, että liiketoimintasi ei kärsi?

Koulutusten paikkakunnat ja ajankohdat:

To 16.8. 2018
VARKAUS klo 7.30-11 (koulutus klo 8-11)
RAUTALAMPI klo 14-17

TO 23.8.2018
KUOPIO klo 9-12
SIILINJÄRVI klo 14-17

TO 6.9.2018
KIURUVESI klo 9-12
IISALMI klo 15-18

Tarkemmat koulutustilat vahvistuvat lähemmin.

ILMOITTAUTUMISET viimeistään viikkoa ennen kutakin digi-infoa: http://bit.ly/kpodigiinfo 

Kurssin hinta (sis. kaikki kulut):
MAKSUTON (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1-249) TAI 50€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset yms.)

Kouluttajat: Olli Leppänen ja Päivi Partanen, Intotalo Oy


Järjestäjä: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM -hanke. Mia Hakulinen,    , p. 044-3680 508 / YOM -palvelu

HUOM: Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.