Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jäsenpalvelut

Yrittäjien jäsenenä saat yhdellä jäsenmaksulla käyttöösi oman paikallisyhdistyksesi, Savon Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäsenedut ja -palvelut.

Tutustu palveluihimme! Jos et vielä ole jäsen – liity nyt!

Savon Yrittäjien hankkeet:


Yritys oppii ja menestyy (YOM) -palvelu 

Savon Yrittäjien YOM-palvelu tarjoaa edullisia digikoulutuksia laidasta laitaan. Palveluun kuuluu myös maksuton osaamiskartoitus, jossa käydään läpi 35 eri osaamisaluetta ja niiden osaamisen taso arvioidaan asteikolla 1-5 koko henkilöstön kanssa. Lue lisää!
 


Savon Jatkis Omistajanvaihdospalvelu

Savon Jatkis on Savon Yrittäjien uusi omistajanvaihdospalvelu, jota toteutamme yhteistyössä Pohjois-Karjalan Yrittäjien Jatkis-hankkeen ja Business Joensuu Oy:n kanssa. Laajentumalla Pohjois-Savoon otamme käyttöön naapurimaakunnassa koeponnistetut toimintatavat ja työkalut. Näin pystymme skaalaamaan toimintaa jatkossa koko Itä-Suomen kattavaksi omistajanvaihdospalveluksi. Lue lisää!


Vaikuttamistyö

Jos yrittäjäjärjestöä ei olisi, kuka nostaisi yrittäjien asioita esille? Tethävänämme on yhdessä päättäjien kanssa tehdä yrittäjyydelle mahdollisimman hyvät olosohteet, jotka kannustavat yrittäjyyteen ja helpottavat yrityksen toimintaa. Vaikuttamisen tulokset ovat sitä parempia, mitä enemmän meitä on.

Paikallisyhdistys vaikuttaa oman kunnan alueella ja Savon Yrittäjät koko maakunnassa. Suomen Yrittäjät ajaa yrittäjien etuja maan hallituksen, eduskunnan ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan.

Neuvonta

Yrittäjien maksuton juridinen puhelinneuvonta antaa monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoiminnassa. Neuvontapalvelu toimii arkisin klo 8–20 numerossa 09 229 222 (varaudu kertomaan jäsennumerosi). Lue lisää!

Yrittäjän ABC – on tietopaketti, josta löydät jäsennumerolla kirjautumalla kaikki tarvittavat tiedot ja oppaat yritystoimintaan liittyen. Lue lisää!

Pohjois-Savossa Talentree tarjoaa Yrittäjien jäsenille maksutonta hankesparrausta ja talousjohtamisen nykytila-arvion


 

Asiakirjapankki

Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja. Käytettävissäsi on esimerkiksi seuraavat sopimuspohjat: työsopimus, työtodistus, irtisanomisilmoitus, tarjous, rekisteriseloste, tiedonsiirtosopimus, maksumuistutus - ja monia muita. Lue lisää!

Koulutukset ja tapahtumat

Yrittäjät ovat toisilleen tärkeä voimavara ja tiedonlähde. Jäsenyys on helppo väylä yrittäjien väliselle yhteistyölle ja kokemusten vaihtamiselle. Tapahtumissa tapaat helposti toisia samanhenkisiä yrittäjiä sekä yhteistyökumppaneita ja uusia asiakkaita. Katso tulevat tapahtumat ja koulutukset tästä!

Nuorten Yrittäjien toiminta

Nuoret Yrittäjät Savo on verkosto pohjoissavolaisille nuorille Yrittäjäjärjestön jäsenille (n. 35 v. tai alle). Jäseninä ovat automaattisesti kaikki Savon Yrittäjien paikallisyhdistysten nuoret jäsenyrittäjät, erillistä liittymistä ei siis tarvita. Luvassa on vertaistukea, verkostoja, virkistystä sekä tapahtumia ja toimintaa.  Lue lisää!

Yrityskummit

Savon Yrittäjien kautta yrittäjä voi hakea itselleen yrityskummia, joka on luotettava keskustelukumppani sekä sparraaja ideoiden kehittelyssä ja eteenpäin viemisessä. Lue lisää!

Viestintä

Yrittäjien jäsenenä saat yrittäjyyteen liittyvää, ajantasaista viestintää uutiskirjeessä. Käytössäsi on myös Savon Yrittäjien medianäkyvyys jäsenetuhintaan. Lue lisää!

Jäsenedut

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia jäsenetuja. Etuja tarjoavat mm. Elisa ja Fennia. Katso kaikki jäsenedut tästä!

Näytä olevasi Yrittäjien jäsen!

Lataa tämän vuoden jäsenbanneri vaikkapa nettisivuillesi täältä!