Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Neuvontapalvelut

Suomen Yrittäjien puhelinneuvonta

Suomen Yrittäjien puhelinneuvonta

arkisin klo 8—20 numerossa 09 229 222

  • opastusta ja neuvontaa yritystoimintaan liittyen
  • 100 asiantuntijaa käytettävissäsi puhelinsoiton päässä
  • Varaudu kertomaan jäsennumerosi
  • Neuvontapalvelussa ei ole mahdollista hoitaa oikeudellisia toimeksiantoja eikä laatia tai tarkastaa sopimuksia tai muita asiakirjoja

Lisätietoa palvelusta Suomen Yrittäjien sivuilla!

Hyödynnä yrityskummit!

Yrityskummi:

  • antaa vankkaa käytännön koulimaa osaamistaan yrittäjän tai yrittäjäksi aikovan käyttöön
  • on keskustelukumppani ja sparraaja, joka auttaa ideoiden kehittelyssä, vie niitä eteenpäin, rohkaisee ja on onnistumisen ja verkostoitumisen tukena
  • on jäsen Suomen Yrityskummit ry:ssä, joka koostuu kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja elinkeinoelämän vaikuttajista.

Pohjoissavolainen yrittäjä saa yrityskummilta vankkaa käytännön koulimaa osaamista käytäntöönsä. Hän on keskustelukumppani, joka sparraa ideoiden kehittelyssä, vie niitä eteenpäin, rohkaisee toimintaa ja on onnistumisen tukena.

Yrityskummitoiminta on maksutonta ja se perustuu ehdottomaan luottamukseen. Byrokratia ja muodollisuudet on karsittu, ja keskiössä on luonteva tekeminen.

 

 

Ota yhteyttä
Jouni Ortju

puh. 050 917 8688

www.yrityskummit.fi

HelpDesk-palvelu

HelpDesk-palvelu tarjoaa maksutonta puhelinneuvontaa liiketoiminnan kehittämiseen, yritysjärjestelyihin ja akuuttineuvontaa esimerkiksi tukien hakemisessa ja raportoinnissa. Tee palvelutilaus ja odota asiantuntijan yhteydenottoa!

Pohjois-Savon hankintaneuvonta

Hankintaneuvonta aktivoi ja opastaa

Hankintaneuvonta on tarkoitettu Pohjois-Savossa toimiville pk-yrityksille ja hankintayksiköille, jotka haluavat alan ammattilaisen opastusta julkisten hankintojen eri vaiheissa. Palvelu on maksuton.

Jätä neuvontapyyntö tästä linkistä tai lue lisää palvelusta tästä.