Etusivu > Savon Yrittäjät > Jasenyys > Jasenedut

Etsi

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

 

 

Majoitus  

- 15% alennus normaaleista hinnoistamme vapaa- ja työaikaisesta majoituksesta sisältäen runsaan hotelliaamiaisen, vapaa-ajanohjelman, kylpylän sekä kuntosalien vapaan käytön. Alennus on voimassa vain   varattaessa suoraan Kunnonpaikan myyntipalvelun kautta.
  
Majoitushintaan sisältyy ilmainen uinti- ja saunomismahdollisuus. Kylpylässä on 6 saunaa ja 7 erilaista uima-allasta: mm. 25 metrin allas kuntouintia ja vesijuoksua varten, kylmävesiallas karaistumiseen, viihdeallas vesihierontapisteineen sekä poreallas rentoutumiseen. Lisäksi löytyy tunnelmalliset Osmannisaunat, joissa voi rentoutua eukalyptuksen tuoksuisessa höyryssä.

Kokouspaketit  

- 4 €/hlö Hyvää Sinulle kokouspäivästä

Ainutlaatuinen kokouspakettimme sisältää kahvin, suolaisen kahvileivän, kokouslounaan sekä herkullisen Hyvää Sinulle -välipalan: raikkaan banaani-marjasmoothien, pienen savulohitartaletin, pienen palvikinkku-ruispalan, hedelmiä, pähkinä-rusinasekoitusta, suklaaleivospaloja sekä makuvedet.

Kokouspaketin jäsenhinta 34 €/hlö (norm. 38 €/hlö)

(Esimerkkihinta 10 hlö ryhmälle, kokoustilasta ei erillisveloitusta)

Tarjoukset suunnitellaan ja hinnoitellaan tilaisuuden mukaan, tarjoukset suoraan Kunnonpaikan myyntipalvelusta puh. 044 7476 111 tai sähköpostitse myynti@kunnonpaikka.com

Liikuntapalvelut ALENNETUT HINNAT YRITTÄJIEN JÄSENKORTILLA:

  • Aikuisen kylpylälippu 10,00 €/hlö  
  • Kylpylälippu 10 x sarja 93,00 €
  • Kuntosalilippu 6,00 €/hlö 
  • Kuntosalin 10 x sarja 53 €
  • Kylpylä-ja kuntosalikäynti 13,50 €/hlö

Liikunta- ja hoitopalveluissa alennus on henkilökohtainen ja sen saa kylpylän kassalta esittämällä Savon yrittäjien jäsenkortin. Jäsenkortista tulee toimittaa malli kassalle.

Jäsenhinnat ovat voimassa vuoden 2018 vuoden loppuun saakka.


Lisätietoja:
Myyntipalvelu 017 - 476 560 tai myynti@kunnonpaikka.com

www.kunnonpaikka.fi