Etusivu > Savon Yrittäjät > Jasenyys > Jasenedut

Etsi

Talentree

Kehitys- ja kasvuhaluisen yrityksen tueksi löytyy lukuisia yritystukimahdollisuuksia. Niiden avulla voi kehittämiseen saada merkittävää taloudellista tukea, olipa kyse sitten liiketoiminnan kannalta tärkeistä investoinneista tai vaikkapa liiketoimintaosaamisen kehittämisestä. Tukia on siis paljon - ja joskus juuri siksi oikean tukimuodon ja -kanavan löytyminen saattaa tuntua työläältä.

Talentree Oy tarjoaa Savon Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenille maksuttoman hankesparrauksen (kesto 1-2h).

Käymme yhdessä läpi Sinun yrityksesi ajankohtaiset kehittämistarpeet sekä pohdimme, miten niihin mahdollisesti voisi tukea saada. Sparrauksen jälkeen Sinulla on selvä kuva siitä, miten kehittämistarpeet kannattaa hankkeistaa ja mille luukulle hankkeen kanssa kannattaa mennä!

www.talentree.fi

Talentree Talouspalvelut Oy tarjoaa Savon Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenille maksuttoman talousjohtamisen nykytila-arvion (kesto 1-2h).

Talouden nykytila-analyysi on kuin yrityksesi taloudelle tehtävä perusteellinen terveystarkastus. Analyysissa tarkastelemme yritystäsi laaja-alaisesti. Saat tietää missä kunnossa yrityksesi talous ja sen ohjaus tällä hetkellä ovat ja miten niitä voisi systemaattisesti kehittää, strategiaasi tukevalla tavalla!

www.talentreetalouspalvelut.fi
 

Ota yhteyttä Antti Haapakorvaan (antti.haapakorva@talentree.fi), niin sovitaan tapaamisaika!