Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

NUORET YRITTÄJÄT SAVO

Nuoret Yrittäjät Savo on verkosto pohjoissavolaisille nuorille Yrittäjäjärjestön jäsenille. Jäseninä ovat automaattisesti kaikki Savon Yrittäjien paikallisyhdistysten nuoret (alle 36-vuotiaat) jäsenyrittäjät, erillistä liittymistä ei siis tarvita.

Järjestämme jokaisen kuukauden viimeinen perjantai afterworkin, johon ovat tervetulleita myös muut kuin jäsenyrittäjät  - mukaan voivat siis tulla vaikkapa yrittäjyydestä kiinnostuneet opiskelijat rupattelemaan yrittäjyydestä ja aistimaan Yrittäjien verkoston voimaa!

Osa tapahtumistamme on vain jäsenyrittäjille. Yrittäjiin voit liittyä osoitteessa: www.yrittajat.fi/liity. Jos haluat tietää, miksi Yrittäjien jäsenyys kannattaa, ota yhteyttä ja kysy lisää (yhteystiedot alla). Opiskelijoille Yrittäjien jäsenyys on maksuton. Opiskelijajäseneksi voit liittyä tästä!

Porukka toiminnan takana

Nuorten Yrittäjien toiminnasta Pohjois-Savossa vastaa Savon Yrittäjät, joka on nimennyt verkostolle oman työryhmän ideoimaan ja järjestämään tapahtumia ja toimintaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan työryhmän jäseneksi, ota yhteyttä!

Kysyttävää Nuorista Yrittäjistä? Ota yhteyttä!

Pauliina Haimivaara, Verhoomo Pauliina Haimivaara
p. 0400464168, info(at)verhoomohaimivaara.fi
 

NUORTEN YRITTÄJIEN TAPAHTUMAT