Etusivu > Savon Yrittäjät > Palvelut > Yritys Oppii Ja Menestyy Yom Palvelu Yrityksille

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Diginiksit

#MobilePay
MobilePay on sovellus sujuvaan arkeen. MobilePayn avulla voit siirtää rahaa kaverille tai maksaa laskuja näppärästi vain yhdellä pyyhkäisyllä. MobilePaylla voit maksaa myös kätevästi kaupoissa ja verkkokaupoissa. Sovellus on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille.

#Supersää
Supersää on kesän kätevin sääsovellus. Supersää näyttää vierekkäin kaksi kilpailevaa sääennustetta. Sovelluksen avulla voit tutkia kuluvan päivän ennusteen tunti tunnilta sekä lähipäivien ennusteet omalla paikkakunnallasi.

#Google Snapseed 
Tee omasta puhelimesta kuvanmuokkauksen keidas. Snapseed on Googlen kehittämä kattava ja ammattimainen kuvanmuokkausohjelma älypuhelimille. Ota sovellus käyttöösi ja paranna puhelimella ottamiesi kuvien laatua entisestään.

#DroidCam 
Tee omasta kännykästäsi Web-kamera tietokoneellesi! Hyödynnä kännykäsi kameran hyvää laatua tietokoneen kokouksissa ja streamaamisessa. Tämä sovellus on yhteensopiva Windows- ja Linux -tietokoneissa. 

#Signal - Yksityistä viestintää
Pidä huolta yksityisyyden suojastasi puhelimella viestiteltäessä! Pidä keskustelusi turvassa, kun viestittelet tuttavillesi ja ryhmissä tai videopuhelua soittaessasi. Signalin korkealaatuinen yksityisyyttä suojaava teknologia on aina käytössä sovelluksen keskusteluissa ja puheluissa.

#TikTok
Piristä päivääsi TikTokin lyhytmuotoisilla videoilla! TikTok näyttää sinulle kustomoidusti muiden tekemiä videoita aiheista, joista sinä nautit ja inspiroidut.Sovelluksessa voit myös tuoda oman luovuutesi esiin lyhyillä videoillasi ja löytää oma seuraajakuntasi!

#Satokausi - Suosi sesonkia!
Mietitkö usein, mitä kaupasta pitäisi ostaa, ja mitä ruokaa tehdä? Satokausikalenterin avulla voit suosia helposti sesonkeja ja pääset kokeilemaan joka kuukausi uutta makua tai väriä! Sovelluksen avulla löydät herkullisimmat ja edullisimmat kasvikset sekä sesongin reseptit!

#Google My Business - Yrityksesi käyntikortti
Google My business-tilin avulla pidät mm. yrityksesi yhteystiedot ajan tasalla ja varmistat saatavuutesi asiakkaillesi. Google My Business sovelluksen avulla saat ilmaista mainostilaa yrityksellesi ja tilin päivittäminen nostaa yrityksesi näkyvyyttä Google -hakukoneessa.

#EasyPark 
Vältä turhat parkkisakot. Pitääkö taas mennä siirtämään autoa? Ota avuksesi EasyPark-sovellus, jolla voi ostaa ja tarvittaessa pidentää pysäköintiaikaa suoraan omalla puhelimella. Kuljettajan ei tarvitse edes olla auton lähistöllä, jos pysäköintiaikaa tarvitaan lisää. 

#Kahoot -Digitaalinen tietovisatyökalu
Piristä vapaa-ajan hetkiä laatimalla tietovisoja perheen, kavereiden tai tuttavien kesken! Tietovisassa on monia erilaisia kysymystyyppejä, joista valita. Sovelluksesta löytyy myös valmiita tietovisoja, joihin voi osallistua.

#Adobe Photoshop Camera 
Ilmainen sovellus Adroidille ja iOS:lle. Sovelluksen avulla elävöität kuviasi tai muokkaat niitä isoilla muutoksissa. Ohjelma käyttää hyväkseen Adoben Sensei-tekoälyä. Tämän avulla voit vaikkapa vaihtaa kokonaisia elementtejä kuvissasi.

#Koronavilkku
Koronavilkku on THL:n tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

#Calm Colors
Rentoudu aikuisten värityskirjan ja palapelin parissa! Sijoita numeroidut palat oikeille paikoilleen ja muodosta upeita, rauhoittavia kuvia. Sopii rentoutumiseen ja stressin poistoon!

#iNaturalist
iNaturalist auttaa sinua tunnistamaan kasveja, eläimiä ja sieniä valokuvista. Tule mukaan luontoharrastajien yhteisöön, joka auttaa sinua oppimaan lisää luonnosta! Tallentamalla luontohavaintoja autat myös keräämään tietoa luonnosta sen tutkimiseksi ja suojelemiseksi. 

#Tori.fi
Nyt on oiva aika siivota ja kaivaa kaapin pohjilta sinulle turhaksi jääneet vaatteet ja tavarat ja myydä ne eteenpäin! Tori on Suomen suosituin kauppapaikka, jonka valikoima on laaja. Sovelluksella jätät ilmoituksen helposti muutamalla napautuksella ja valikoiman selailu käy kätevästi!

#Hangouts Meet
Googlen videdokokouspalvelu. Määritä kokous ja jaa linkki: sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko osallistujilla oikeanlainen tili tai selainlaajennus. Useiden osallistujien väliset videopuhelut järjestyvät käden käänteessä!

#Foodora
Foodora kerää ravintolat yhteen paikkaan, jotta ruoan tilaaminen kotiinkuljetuksella olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Palvelusta löydät lähimmät ravintolat ja pääset tilaamaan haluamasi annokset suoraan kotiovellesi toimitettuna.

#Yazio
Yazio on ilmainen kalorilaskuri ja ruokapäiväkirja, jonka avulla seuraat painon kehitystäsi. Sovelluksen avulla seuraat päivittäisiä ruokailuja, mittaat aktiviteetteja sekä seuraat treenejä ja kulutettuja kaloreita. 

#Radiot.fi
Radiot.fi kokoaa suomalaiset radiokanavat yhteen ja voit kuunnella niitä älypuhelimella internetin välityksellä. Sovellus muistaa viimeksi kuuntelemasi kanavan, ja aloittaa sen toistamisen kun palaat sovelluksen pariin. 

#Storytel
Storytel on äänikirjapalvelu, jonka kautta voit kuunnella kirjoja rajattomasti kännykälläsi. Kuuntele offline-tilassa, useita kirjoja yhtäaikaa tai vaikka lapsille satuja! Sovelluksessa on 14 päivän maksuton kokeilujakso.

#Lifecake
Lifecakella jaat perheen pienimmäisen ensi askeleet ja muut merkkipaalut sukulaisille ja läheisillesi! Sovelluksessa lapsen vanhemmat voivat itse päättää, kenellä on lupa päästä katselemaan albumiin jaettuja kuvia ja videoita. Jaa nopeasti tärkeät hetket vain rakkaidesi kesken!

#OmaPosti
Kirjeet, laskut ja paketit yhteen paikkaan – OmaPosti-sovellukseen! OmaPosti arkistoi laskusi ja kirjeesi maksutta. Sovelluksen avulla seuraat pakettejasi ja näet kun paketti on perillä. Päätät itse milloin ja mistä pakettisi noudat! Kun maksat kuljetuksen sovelluksen kautta säästät jopa 5 €.

#Duolingo
Duolingo on täysin ilmainen kielten opettelu -palvelu! Se toimii myös netissä ja on erittäin helppokäyttöinen. Duolingossa voi opetella 30+ eri kieltä. Käyttäjän pitää osata ensin kuitenkin englantia, sillä suomea sovellus ei osaa. Opetus tapahtuu erilaisen visailun merkeissä, joissa harjoitellaan puhumista, kuulemista ja kirjoittamista. Kisaa myös kaveria vastaan!

#Lunchie Market
Lunchie Marketista voit ostaa ravintoloiden hävikkiannoksia reiluun alennushintaan. Tee tilaus sovelluksella, nouda ateriasi merkittynä aikana ja nauti ruoasta! Säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä.

#Moovy
Moovy avaa puomit uuteen liikkumisen vapauteen, jossa sama parkkipalvelu toimii eri pysäköintiympäristöissä: halleissa, kaduilla ja muilla pysäköintialueilla. Palveluun kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla, auton rekisteritunnuksella sekä maksukorttitiedoilla. Pysäköinnit veloitetaan annetulta kortilta jälkikäteen.

#1Password
Yhä useampi työssä tarvittava palvelu on nykyään salasanan takana, mutta saman salasanan käyttäminen useissa paikoissa on valtava tietoturvariski. Tallenna kaikki salasanasi sovellukseen tai anna sen luoda turvallisia salasanoja puolestasi. Samassa paikassa voit säilyttää muitakin tärkeitä tietoja. Tarvitset vain yhden pääsalasanan.

#Shazam
Soiko radiossa hyvä kappale, jonka haluaisit lisätä soittolistallesi, mutta sinulla ei ole hajuakaan kuka sen esittää tai mikä sen nimi on? Ei hätää! Shazam-sovelluksen avulla tunnistat soivat biisit – sovellus kerää älylaitteen oman mikrofonin avulla näytteen kappaleesta, ja näyttää sen tiedot käyttäjälle.

#Hotjar
Hotjar kertoo, mitä kävijät tekevät verkkosivuillasi esimerkiksi lämpökarttojen avulla. Kartat näyttävät mitä käyttäjät klikkaavat ja kuinka pitkälle he sivuasi selaavat: paljon klikkauksia saaneet kohdat näkyvät punaisina, kun taas vähemmän huomiota saanut sisältö haalenee siniseksi. Hotjarissa on laaja valikoima työkaluja sivujesi analysointiin, jonka jälkeen voit optimoida sivusi tulostesi perusteella!

#Evernote
Evernote on muistiipanosovellus, jonka avulla luot ja tallennat tekstiä, kuvia, äänimuistiinpanoja, tallennat työprojekteja, käytät Google Mapsia ja otat kuvia. Pystyt sekä synkronoimaan tiedot kaikkiin laitteisiisi (älypuhelin, pöytätietokone, tabletti) että jakamaan niitä muiden sovelluksen käyttäjien kanssa. Sovellus helpottaa päivittäisten asioiden organisointia ja helpottaa myös yhteistyötä lähimmäisten ja työkavereiden kanssa!

#Tankille
Autoiletko paljon? Tankille-sovelluksen avulla seuraat bensan, dieselin ja muiden polttoaineiden hintoja. Sovelluksen avulla löydät edullisimmat polttoaineet, sillä se kertoo sijaintisi perusteella lähistösi halvimmat tankkauspaikat!

#Wunderlist
Wunderlistissä on helppo tehdä listoja esimerkiksi työn organisoinniksi, kauppalistoja varten tai lomamatkan suunnitteluun. Listan, esimerkiksi kauppalistan tai projektilistan, voit jakaa muiden käyttäjien kanssa. Sovelluksessa pystyt myös lisäämään sisältöön kommentteja, muistutuksia ja deadlineja!

#Doodle
Kun tiimin tai useamman hengen kesken pitäisi sopia tapaaminen, Doodlessa voi luoda aikataulukyselyn, johon muut osallistujat voivat merkata sopivat vaihtoehdot. Doodlen listauksessa näet heti, mikä ajankohta sopii useimmille parhaiten. Kännykälle ja tietokoneelle!

#Tiny Scanner
Tärkeä lomake pitäisi skannata, mutta saatavilla ei juuri nyt ole skanneria? Onneksi on olemassa skannerisovellus! Tällä sovelluksella luot puhelimesi kameran avulla asiakirjasta korkealaatuisen PDF-tiedoston.

#ChoreMonster
Tämän sovelluksen avulla valjastat myös perheen pienemmät auttamaan kotiaskareissa! Pisteytä kotityöt vaativuuden mukaan, ja aloittakaa yhdessä pisteiden metsästys. Asettakaa tietyille pistemäärille erilaisia tavoitteita ja palkintoja – esimerkiksi herkuttelu- tai elokuvapäivä.

#Flo
Flo:n avulla seuraat omaa terveydentilaasi. Sinne voit kirjata omat terveystietosi, ja sovellus antaa erilaisia vinkkejä omiin merkintöihisi perustuen. Sovelluksen avulla seuraat elintapojasi ja niiden kehitystä, sekä se mm. laskee päivittäiset askeleesi!

#Slack
Tiimien sisäiseen viestintään rakennettua, räjähtäneen suosion saanutta pikaviestipalvelua on kutsuttu “sähköpostintappajaksi”. Eri tiimeille tai projekteille voi luoda omat kanavansa. Unohda joukkosähköpostit, ja viesti vaivattomammin!

#TripAdvisor
TripAdvisor on yksi kuuluisimmista ja parhaista matkasovelluksista. Se on erittäin helppokäyttöinen ja kätevä, varsinkin jos matkustat matkakohteeseen ensimmäisen kerran. Muiden käyttäjien kirjoittamat arvostelut ovat hyödyllisiä ja niistä voi hieman päätellä, mikä kohteessa toimii ja mikä ei.

#HEREWeGo
Tämän reissusovelluksen avulla takaat pysyväsi kartalla – myös ulkomailla ja verkkoyhteyden ulkopuolella. Sovellukseen voit merkata jo ennen lähtöä paikkoja, joissa aiot käydä – hotellin, ravintolat, nähtävyydet. Paikat voit jaotella omiin kategorioihinsa, ja sovellus kertoo sinulle reitit myös offline-tilassa!

#112 Suomi
Viranomaisten suosittelema 112 Suomi on sovellus, joka pitäisi löytyä joka ikisen suomalaisen kännykästä. Sovelluksen kautta tehdyt hätäpuhelut lähettävät soittajan koordinaatit automaattisesti hätäkeskukselle, jolloin apu löytää varmasti oikeaan paikkaan mahdollisimman nopeasti – olitpa vaikka eksyneenä sienimetsällä.

#RainMan
Sää ja niiden ennusteet vaihtuvat alati, mutta tämän säätutka-sovelluksen avulla seuraat lähes reaaliajassa sade- ja ukkosrintamien liikkumista Skandinaviassa. Jos suunnittelet päivän patikointiretkeä, tarkasta säätilanne täältä. Karttaa pystyy myös suurentamaan halutuille alueille!

#Mun Mieli
Mun Mieli on hyvinvoinnin seuraamiseen kehitetty sovellus koululaisille. Se sisältää simppeleitä kysymyksiä arjesta, kuten ihmissuhteista, tunteista, liikunnasta, levosta ja ruokailusta. Vastaamalla näihin kysymyksiin sovellus antaa palautetta ja yhteenvedon hyvinvoinnista. HUOM! Sovellus EI kerää henkilötietoja – anonyymiys säilyy.

#Moovit
Maailman johtava joukkoliikennesovellus Moovit yhdistää eri sovellusten ajantasaiset ja yksityiskohtaiset liikennetiedot, joten pysyt kartalla käyttäessäsi julkista liikennettä. Sovellus päivittyy sitä mukaa, kun aikataulut ja palvelut muuttuvat – se ilmoittaa jos bussisi on myöhässä tai millä pysäkillä sinun tulee jäädä pois.

Kiinnostaako digitalisaatio? Katso koulutuksemme ja tule oppimaan myös käytännössä!  >> Koulutuskalenteri