Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Viestintä

Yrittäjien jäsenenä saat ajankohtaista tietoa yritystoimintaan liittyvissä asioissa. Jäsenyrittäjät saavat mm. uutiskirjeitä, jotka pitävät ajantasalla yritystoimintaan liittyvistä muutoksista, tapahtumista ja palveluista.

Kysyttävää Savon Yrittäjien viestinnästä tai mainospaikoista?
Ota yhteyttä!

Heikki Rissanen
viestintä- ja markkinointikoordinaattori

p. 044 368 0504

Savon Yrittäjien näkyvyyspaketit 2021

Yrittäjä, nappaa yrityksellesi ja palveluillesi näkyvyyttä Savon Yrittäjien medioissa.

Savon Yrittäjien omilla some- ja printtikanavilla tavoitat Pohjois-Savon yritykset, yhteistyökumppanit ja elinkeinoelämän vaikuttajat. Olemme maakunnan laajin elinkeinoelämän järjestö. Me osaamme yrittäjyyden – parannamme yrittäjän arkea.

Tarjoamme käyttöösi monipuolisen viestintäpaletin, joilla voit varmistaa kohdennetun markkinointiviestinnän yrittäjien laajaan verkostoon.

SAVON YRITTÄJIEN -ETUSIVU

Haetuin sivumme, jossa Savon Yrittäjien yhteystiedot, palvelut, tapahtumat ja ajankohtaiset asiat.

Sivuiltamme on linkitykset Savon Yrittäjien sosiaaliseen mediaan, Suomen Yrittäjien www-sivuille ja moneen muuhun paikkaan. Varaa banneri -paikka joko kuukausi- tai vuosisopimuksella.
 

UUTISKIRJE YRITTÄJIEN JÄSENILLE

Savon Yrittäjillä on yli 3400 yritysjäsentä, joille lähetämme säännöllisesti (11 kertaa / vuosi) kattavan uutiskirjeen jäsenpalveluna. Uutiskirjeemme on luotettava ja ajankohtainen. Se luetaan ja hyödynnetään.

Uutiskirjeeseen voi ostaa joko mainosbannerin tai sisältöjutun. Autamme molempien vaihtoehtojen viimeistelyssä.

KATSO UUTISKIRJE >
 

FACEBOOK- JA INSTAGRAM-SIVUT

Facebook-sivuillamme kohtaavat ihmiset ja ajankohtaiset aiheet. Keskimäärin kuukaudessa somejulkaisumme tavoittaa 15 000 ihmistä ja niihin sitoudutaan noin 4000 kertaa.

Julkaisuista katsotuimpia ovat videot, mutta napakka hyvä viesti kuvineen toimii edelleen hyvin. Autamme sinua sosiaalisen median näkyvyyden suunnittelussa.

BONUS: Mainostamme julkaisuasi 30 € / 3 päivää – tämä sisältyy julkaisun hintaan. Jo pienellä mainoseurojen panostuksella tavoitamme kohderyhmää vieläkin paremmin.

KATSO FACEBOOK >

KATSO INSTAGRAM >

LATAA SAVON YRITTÄJIEN MEDIAKORTTI 2021 >

Savon YrittäjäSanomat 2021

Savon Yrittäjät ja Savon Media Oy  julkaisevat yhteistyössä Savon YrittäjäSanomat -lehteä. Viimeisin numero on luettavissa täältä >

Lehti tarjoaa yrityksellesi erinomaisesti kohdentavan markkinointialustan, kun haluat näkyä toisille yrittäjille ja päättäjille juuri siellä, missä kuumimmat ja ajankohtaisimmat yrittäjyyteen liittyvät asiat nostetaan näkyvästi esille. 

Tarjoamme jäsenyrittäjille huikean 15% jäsenedun mediahinnastosta.Ilmoitusmyynti: SavonMedia Oy, p. (017) 303 600,

LATAA SAVON YRITTÄJÄSANOMIEN MEDIAKORTTI 2021 >

Seuraavat ilmestymispäivät 202113.2. - 2.4. - 11.9. - 13.11.

Materiaaleja

 

Eikö viesti kulje?

Jos haluat tarkistaa kaikki asiakasrekisterissämme olevat tietosi, voit olla yhteydessä Virpi Hakkaraiseen sähköpostise tai puhelimitse. Varaudu kertomaan jäsennumerosi.

Virpi Hakkarainen
palveluasiantuntija

p. 044 368 0507