YOM: Snapchat-työpajailta Varkaudessa | Yrittajat.fi

Etsi

Varkaus, Soisalo-opisto
06.02.2018
6.2.2018 klo 17-20
Koulutus

YOM: Snapchat-työpajailta Varkaudessa

Snapchat-työpajailta Varkaudessa

Snapchatin suosio kasvaa edelleen erityisesti nuorten keskuudessa. Yhä useampi aikuinenkin on löytänyt palvelun. Kuva- ja videomuotoinen sisällöntuotanto on myös jatkuvasti kasvussa, ja uusia kanavia tulee jatkuvasti. Kaikessa ei tarvitse olla mukana, mutta Snapchat vaikuttaa tulleen jäädäkseen. Kanavat, joita asiakkaat käyttävät, ovat luonnollisesti myös yritykselle se paikka, jossa mukana tulee olla.

Snapchatissa käyttäjät jakavat toisillensa kuvia ja videoita, jotka näkyvät vastaanottajalleen 1-10 sekuntia riippuen siitä, mitä lähettäjä on määrittänyt. Kuvia ja videoita voi lisätä myös omaan tarinaan, jossa ne ovat nähtävissä 24 tunnin ajan.

Suomalaisista noin 15 prosenttia käyttää palvelua, nuorista jopa yli 60%. Kuinka yritys voi palvelua hyödyntää? Entä millaista sisältöä kannattaa tuottaa ja miten?

Tule tutustumaan Snapchatiin, sen käyttömahdollisuuksiin ja suunnitelmalliseen käyttöön case-esimerkkien ja harjoittelun kautta.

Paikka ja aika:
6.2.2018 klo 17-20
Varkaus, Soisalo-opisto (Taipaleentie 24)

Kouluttaja:
Intosome Oy:n partneri Oskari Uotinen, Oskari on perehtynyt erityisesti markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Intosome auttaa yrityksiä hyödyntämään liiketoimintalähtöisesti digitaalisia työkaluja ja uudenlaisia tapoja työskennellä. 044 502 9658,

Kurssin hinta (sis. kaikki kulut):
50€ / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta, henkilöstön määrä 1-249; tuettu hinta kerryttää yritykselle DeMinimis -tukea) TAI
100€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Ilmoittautuminen ti 1.2.2018 mennessä: http://bit.ly/snapvarkaus

Lisätietoa:
Tuomas Kylänpää, 044 752 6010,

Järjestäjä: 
Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM -hanke.

HUOM: Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Koulutukseen mahtuu max 15 osallistujaa. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.