Yritysporukat, tervetuloa katsomaan Rusetteja vanhasta muistista -komediaa | Yrittajat.fi

Etsi

Kesäteatteri Tammenranta
25.06.2017 - 30.07.2017
Esityskausi: 25.6. - 30.7.2017. Tarkemmat ajankohdat: www.tammenranta.fi/
Vapaa-aika

Yritysporukat, tervetuloa katsomaan Rusetteja vanhasta muistista -komediaa

Kesäteatteri Tammenranta juhlii tänä vuonna 20-vuotistaivaltaan, ja toivottaa yritysasiakkaat tervetulleiksi idylliseen Tammenrantaan.
Juhlavuoden näytelmänä on Marko Laihisen lämminhenkinen komedia "Rusetteja vanhasta muistista". Esityskausi 25.6. - 30.7.2017.

Ryhmät voivat täydentää teatterielämystä Buffet-ruokailulla kauniissa Koivumäen Kartanossa (8 km teatterista). Teatteripaketti: http://www.koivumaenkartano.com/fi/kesateatteri_tammenranta/

Näytelmän tapahtumat sijoittuvat Kuopioon, kuvitteelliseen Vehmasperän kylään, jossa yhtenä kesäperjantaina sattuu ja tapahtuu paljon. Kaiken keskiössä on muistisairas Fanny Säntti, joka ei suostukaan muuttamaan tontin rajalle rakennettuun palvelutaloon. Hänen mökkinsä on kylläkin jo vuokrattu eteenpäin, ja turkulaiset lomalaiset seuraavat ihmeissään tilanteen selvittämistä. Vehmasperän hieman erikoisissa kyläläisissä ja heidän jutuissaan riittää kaupunkilaisille hämmästeltävää. Myös illalla paljastettava nykytaideteos on oma lukunsa. Fannyn muistisairaus tuo näytelmään ajankohtaisen, vakavamman tason. Musiikilla ja humoristisilla henkilöhahmoilla maustettu esitys osoittaa, että nauru ja huumori ovat oivia työkaluja vakavankin aiheen käsittelyyn.

Liput ja lisätiedot: www.tammenranta.fi